Być może:))
Moich wrogów jednak nie ma od dawna a ten co jest,nie pojawi się:))Od tej strony patrząc,pełen luz
Nie ma to, jak dobrze się ustawić
Mnie na początku czerwca stuknęły tam 4 latka (i nie był to czas stracony bynajmniej ). Małolata jestem w porównaniu do Was dinozaury
Ja przekroczyłam dychę już dawno
Jak ten czas leci, aż się nie chce wierzyć.
10 to mi w tym roku by stuknęło. Zrobili mi fajny jubileusz i Pytamy zamykają …
A leci coraz szybciej, cholera jasna !
W tej konkurencji to ja bywam fatalny…Tym razem “ustawilo” sie bez mojego udziału.
Mniej więcej o to mi chodziło, @Bocca-Lupo. Ten “Apel Poległych”, to tylko żart, skojarzenie polegające na tym, by pamiętać nie tylko obecnych, ale i o tych, co odeszli. Każdy może pisać w tym pytaniu, co chce. Ważne, by był obecny:)
Laudacji nie wygłoszę ale będę obecny. W końcu jako senior tego forum czuję sie do obecności zobowiązany.
Dodam że pomysł jest bardzo sympatyczny.
A byłem przekonany, że jesteś tu od początku, @benasek Co by nie mówić, weteran jesteś.
Tak właśnie myślałam i uważam, że to dobry pomysł…ja na pewno będę.
A ja własnie Ciebie widzę, jako zadającego to pożegnalne/ostatnie pytanie.
Bardzo proszę, żebyś się zgodził i je napisał.
Też tak uważam!!
@Antykwa
Nic nie mówi ;(
Oby nie, @collins02.
Nie mówi, bo zaczął się już chłopak przygotowywać. Nie ma mu co przeszkadzać.
Oby.
@Antykwa Ty powinienes miec tytul ,Ojca zalozyciela’’ )))
@Antykwa, chyba nie masz wyjścia. Ja też jestem ZA Twoją kandydaturą - jest w tym niezbita, sensowna ideologia.
A to właściwie dopiero początek tego referendum, które się jakoś samoistnie wykluło
Wilczyco droga, @Bocca-Lupo , zobowiązujesz mnie do czegoś czego robić nie potrafię, albo przestałem potrafić. Ja zwykle pisałem pod wpływem doraźnego impulsu. Z obowiązku może wyjść sentymentalny knot.
Tak więc stanowisko laudatora jest do objęcia przez chętnych. Mam kandydata naturalnego ale nie będę go tutaj zobowiązywał, powinien z łatwością sam sie domyślić.