Apel Poległych :D

Raczej nie miejsca, a ludzi, klimatu, który tworzyli :slight_smile:
Przecież większość z nas tam właśnie się poznała. Gdyby nie Pytamy, nie byłoby nas tutaj.

3 polubienia

Mówisz to szczerze? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Więc niech ten apel nie nazywa się poległych, bo to by oznaczało, że przegraliśmy z kretesem , a tak przecież nie jest.

1 polubienie

Jeszcze mi trochę brakuje do brązowego pudła :joy:

1 polubienie

Rzuciłem już propozycję zmiany nazwy.

1 polubienie

Niepokonani ? :wink:

1 polubienie

I niepokorni. :kissing_closed_eyes:

1 polubienie

Chyba myślisz o sobie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

O niejednej osobie. :crazy_face:

1 polubienie

Masz rację , łobuzeria się panoszy, nie rozumiem tego :innocent:

1 polubienie

Tylko my dwa takie grzeczne. :innocent:

1 polubienie

“Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką, której nikt
Nie zdąży zgadnąć nim minie czas” :slight_smile:

3 polubienia

Ktoś musi trzymać rękę na pulsie, padło na nas :wink:

1 polubienie

Tylko, że nam tę scenę zabierają.

1 polubienie

Ale wiedzieliśmy o tym wcześniej, to było nieuniknione , niestety nie wiedzieliśmy kiedy zejść ze sceny niepokonani…

@anon75849589, przecież wyjaśniłem, że to żart z tym tytułem postu. To był impuls, ale wcale nie chodziło mi o pogrzebowe nastroje a bardziej o powszechną obecność. Mam też nadzieję, że @Antykwa sensowniej zatytułuje swoje pytanie.

P.S. Nie znałem cię od tej czepialskiej strony :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile:

2 polubienia

Nie jestem czepialska, ja potrafię wyrazić swoje poglądy będąc w mniejszości , to nie wynika z przekory , taka jestem , indywidualistka :shushing_face:

Masz rację, ale @janusmakroniusz już podał inne propozycje

1 polubienie

Piszcie co chcecie i gdzie chcecie , ja sobie tak z doskoku czytam co w oko wpadnie :wink:

1 polubienie

Moi drodzy. Piszecie i piszecie a ja nie wiem o co chodzi. Nie wiem o co sie sprzeczacie i co chcecie ustalić. Ja nie zamierza poruszać tematu pod jakimkolwiek tytułem ani apelem.
Apel to idea którą zgłosił @roqq i nic więcej. Jak to się odbędzie zobaczymy jutro, bo przypuszczam że rzecz zagra spontanicznie.:yum:

5 polubień