Aplikacja dla tych w kwarantannie

Rot nie wchodzi do gry bo telefon nowy z gwarancją 3 lat obejmuje stan firmowy, poprzedni ukradziony w SOR razem z dokumentami i kasą, niby jest dochodzenie

1 polubienie

To co? Młotek? XD

2 polubienia

waran ja sobie tak myślę, że ta pandemia ma być po prostu m.in. sprawdzeniem środków kontroli społeczeństwa, jak sobie człowiek poradzi w innej kryzysowej sytuacji gdy do lekarza nie ma wstępu ( wojna?). Na przykład te drony teraz ? zaniedługo pandemii nie będzie, będą jakieś inne restrykcje - a te drony będą dalej pomocne ale nie obywatelowi tylko państwu np do łapania niesfornych obywateli i wlepiania mandatów! lol

1 polubienie

gra jesteśmy istotami społecznymi i nawet jesli Ty sama o sobie piszesz, że jesteś OK wobec np prawa to wiedz, że odwiedzić cię może ktoś kto Ok wobec tego prawa nie jest ( ty tego wiedzieć nie będziesz ale ONI tak). Taki truizm.

1 polubienie

A może te aplikacje pozostawią jakiś ślad w naszych telefonach, nawet po odinstalowaniu? Tego nie wiemy. Całe szczęście, że nie mam neta w telefonie.

1 polubienie

Ta apka była doinstalowana przy pierwszej wizycie w SOR, nikt się nie pytał czy ma być, oddali telefon z zainstalowaną. Same komunikaty są upierdliwe bo to blokuje pozostałe - nawet zegara nie widać bez wciśnięcia weź lekarstwo o 8.00, o 13.00 czy o 21.00 i tak jest 120 powiadomień na miesiąc, jest też możliwa zamiana wciśnięcia na mowę - np. biorę. Okazyjnie kosztuje mnie to 3 zł z konta za mc jako powiadomienie specjalne - pacjent wysokiego zagrożenia i ryzyka utraty zdrowia, reszta jest dopłacona z NFZ szpitalowi. Podejrzewam że komunikaty generuje zaprogramowany automat. Przy probie usunięcia jest komunikat że apka jest na prawach specjalnych ponad innymi, w trybie uprawnień specjalnych do modyfikacji tego urządzenia. Po włożeniu jej do kosza powraca samoczynnie na ekran blokowania i powitalny

1 polubienie

Ten mój ma androida 8 ale i też snapdragona

:shushing_face: :dizzy_face: :frowning_face:

Sam Net wyłączony też pracuje po cichu w tle, podobnie jak i lokalizacja, ba przy okazji aktualizacji oprogramowania, wciska się masa nowości i ustawień trudnych do ogarnięcia

Rozumiem, ale co z tego, że mnie odwiedzi? To jeszcze nie grzech :slight_smile:

Czyli trzeba przełożyć kartę do starego telefonu! Tam nawet neta nie miałam.

1 polubienie

Na ósemce da się zrootowac

Może ci podrzucić… marihuane :wink:

1 polubienie

Tak za darmo? Może :slight_smile:

Niekoniecznie.

Myślisz, że nie da się? Poczekaj, a fanatycy z Polski, Hiszpanii lub Turcji znajdą sposób.

2 polubienia