Rot nie wchodzi do gry bo telefon nowy z gwarancją 3 lat obejmuje stan firmowy, poprzedni ukradziony w SOR razem z dokumentami i kasą, niby jest dochodzenie
To co? Młotek? XD
waran ja sobie tak myślę, że ta pandemia ma być po prostu m.in. sprawdzeniem środków kontroli społeczeństwa, jak sobie człowiek poradzi w innej kryzysowej sytuacji gdy do lekarza nie ma wstępu ( wojna?). Na przykład te drony teraz ? zaniedługo pandemii nie będzie, będą jakieś inne restrykcje - a te drony będą dalej pomocne ale nie obywatelowi tylko państwu np do łapania niesfornych obywateli i wlepiania mandatów! lol
gra jesteśmy istotami społecznymi i nawet jesli Ty sama o sobie piszesz, że jesteś OK wobec np prawa to wiedz, że odwiedzić cię może ktoś kto Ok wobec tego prawa nie jest ( ty tego wiedzieć nie będziesz ale ONI tak). Taki truizm.
A może te aplikacje pozostawią jakiś ślad w naszych telefonach, nawet po odinstalowaniu? Tego nie wiemy. Całe szczęście, że nie mam neta w telefonie.
Ta apka była doinstalowana przy pierwszej wizycie w SOR, nikt się nie pytał czy ma być, oddali telefon z zainstalowaną. Same komunikaty są upierdliwe bo to blokuje pozostałe - nawet zegara nie widać bez wciśnięcia weź lekarstwo o 8.00, o 13.00 czy o 21.00 i tak jest 120 powiadomień na miesiąc, jest też możliwa zamiana wciśnięcia na mowę - np. biorę. Okazyjnie kosztuje mnie to 3 zł z konta za mc jako powiadomienie specjalne - pacjent wysokiego zagrożenia i ryzyka utraty zdrowia, reszta jest dopłacona z NFZ szpitalowi. Podejrzewam że komunikaty generuje zaprogramowany automat. Przy probie usunięcia jest komunikat że apka jest na prawach specjalnych ponad innymi, w trybie uprawnień specjalnych do modyfikacji tego urządzenia. Po włożeniu jej do kosza powraca samoczynnie na ekran blokowania i powitalny
Ten mój ma androida 8 ale i też snapdragona
Sam Net wyłączony też pracuje po cichu w tle, podobnie jak i lokalizacja, ba przy okazji aktualizacji oprogramowania, wciska się masa nowości i ustawień trudnych do ogarnięcia
Rozumiem, ale co z tego, że mnie odwiedzi? To jeszcze nie grzech
Czyli trzeba przełożyć kartę do starego telefonu! Tam nawet neta nie miałam.
Na ósemce da się zrootowac
Może ci podrzucić… marihuane
Tak za darmo? Może
Niekoniecznie.
Myślisz, że nie da się? Poczekaj, a fanatycy z Polski, Hiszpanii lub Turcji znajdą sposób.