Ja nie zamierzam marudzić ale jak zobaczyłem że ta kioskowa maseczka to dwie cieniutkie warstwy cieniutkiej, prawie przezroczystej flizeliny, przez którą mucha przeleci, to zastanowiłem się czy nie zmarnowałem 8,50 PLN. A jak sie przyjrzałem i zobaczyłem że włożona jest do woreczka, zamknięta byle jak dwiema zszywkami (takimi biurowymi do papieru) i bez żadnego karteluszka (nazwa, producent, cena, dopuszczenie do obrotu) to stwierdziłem, że to jest prymitywne naciąganie ludzi i robienie biznesu (co to za biznes) na epidemii.
Maseczkę wyrzuciłem jako bezwartościową ale marudzić nie będę.
Żeby dostać maseczkę nie wystarczy przynależeć, trzeba jeszcze zasłużyć.![]()
Toś teraz Zygmusiowi dowaliła.
On nawet z nicka jest ANTY ! KWA ! ![]()
Idę do mojej skrzynki, bo normalnie nie wytrzymam tej presji ![]()
Tylko winny się tłumaczy ![]()
Wiesz, że ja też sprawdziłam?
Nie ma ![]()
Czyli z urodzenia.
Przecież to było dla Ciebie, o Tobie.
Jak się takie odwracanie nazywa? Hę?
Biedny zwierzak.![]()
Nie wiem, małe to to, paski mo.
Zebra? ![]()
![]()
a ile ten cud "… Ave jest w końcu jest…: kosztuje? Jakoś Orlena omijam. W markecie widziałęm 0,5l za 22 zł (jeżeli dobrze pamiętam).
49pln za 5 l 15pln za litr
cały czas uważam - mimo coraz niższych cen o których słyszę (za ten produkt), że jest za drogi.
No nie wiem. To 70% spirytus.
Przytul zeberkę to się przekonasz Efcia
Masz większą: 
Gloę, pier…lę, krawaty wiążę i przerywam ciążę.
![]()
99% - kosztuje (chyba) 6-7zł
ale isopropyl. Nie najzdrowszy do picia
![]()
Nie ma 99% spirytusu w sprzedaży. Naj jest 97%. No i za taki w marcu płaciłem 50 pln za 0,5 l. Ale nie ulega wątpliwości że koszt wyprodukowania litra to max 5-6 pln
Wiem jednocześnie znacznie lepiej podobno bakterie zabija. I podobno dziwne przypadki osób z 10 promilami to były zwykłe zatrucia isopropylem który inaczej działa na alkomaty.
Dziękuję, żarty sobie robię.
Wybaczysz? Nie ma w tym ani tyci złośliwości ![]()