Aż się boję....Ale oprzeć się nie mogę:)))

Tak wyglada.
Czasem zdarzaja sie zmasowane ataki

Trzeba takich z płotu pozbierac, rany opatrzec (plotek jest zabezpiecziny concertiną i odstawic skad przybyli.
Oczywiscie sa przejscia graniczne w tym wszystkim, pilnie strzezone nie tylko przez służby obu krajów, ale takze mieszkańców, bo handel przygraniczny kwitnie, strefa specjalna można by powiedziec?
Wracajacy z zakupow w Hiszpanii.

A poza tym to najpopularniesza trasa ladowa dla Afrykanczykow pracujacych w UE. ( Tyle co prom z Algeciras) . Biedny ten kraj. Choc ambitni i mimo wszystko pracowici.
I jak na kraj muzulmanski? Poza konfliktem o Sahare Zachodnia, który juz przeszedl z rękoczynów na negocjacje spokojny.
Ale tam muzulmanskiej wiosny nie mieli, a krol tez nie satrapa, choc poddanych krotko trzyma. Zachowujac pozory demokracji. Ale w tym systemie religijno spolecznym inaczej sie chyba nie da?

Baby z tobołami a islamskie samce piją sobie kawę w najlepsze…Widziałem to z bardzo bliska na Majorce..Brakuje ikonek na to pierwsze zdjęcie…Wczoraj widziałem kątem oka taki horror…“Kleszcze”.Od razu mi się skojarzyło…

1 polubienie

Wiesz co w tym najgorsze? Oni sami nie wiedza, co maja zamiar dalej tonic po ewentualnym przeniknieciu do Europy. I ci atakujacy to nie rdzenni Marokańczycy, a z krajow subsaharyjskich na ogol.

A co do tej kawy popijanej przez pana i wladce? No chyba to nie do konca, bo te kobiety skads maja pieniadze na zakupy, a same nie zarobily?
Najczęściej to jest tak, że starsze robia za mulice, mlodsze zajmuja sie dziecmi, a mezczyzni pilnuja biznesu - rodzime wyroby dla turystów i towar z Hiszpanii dla swoich. To sa cale klany z podzialem ról. Ze dla nas to tak dziwnie?
U nich działa i co ciekawe w tolnistwie czybw przypadku ichniego rekodziela tez sa podzialy na zajecia meskie i kobiece.
Jsk nie znaja innego modelu, to może i są szczęśliwi?

Po ewentualnym CZYM???
Jedni mają allacha w doopie i zamierzają pić i gwałcić do oporu.Inni przeciwnie!Zamierzają nam allacha wbić do głowy ogniem i mieczem [wypadki londyńskie pokazały że należy to traktować dosłownie!].
A to co ich łączy to gwałty,nienawiść do kobiet nie mieszcząca się w dziecinnym pojęciu mizoginizmu…I oczywista nienawiść do cywilizacji,co nie przeszkadza im z niej korzystać…
Jak z alkoholem…Nie piją pono ale 9 na 10 sklepów z alko jest w ich rękach! Bo tak też można niszczyć cywilizację zachodnią…Tak można do rana…

1 polubienie

Przeniknieciu.
A właśnie to problem, oczekiwania ogromne, brak checi przyjecia miejscowych regul gry. No chyba, ze z lokalnym polswiatkiem sie dogaduja.
Co do kobiet? Odradzajacy sie podgatunek mscho ibetico nie gorszy.
Tego juz nie daje sie ukryć, że nie kolejna regularyzacja pobytu, a porzadna czystka by sie przydala.
W GB masz chyba wiecej muzulmanow z Azji?
Tu raczej wersja afrykanska. Sa pewne różnice.
Paru nawiedzonych szamanów wlasnie ze strefy azjatyckiej juz pasie kozy u siebie, a ich meczety zlikwdowano. Zresztą ciagle mamy 4 najwyższy stopien alertu i wojna trwa. Dla niewprawnego oka prawie niewidoczna

1 polubienie

“s” jest obok"a" na klawiaturze więc wiem o co chodzi. :laughing:
Nie wiem…
Nie ma chyba takich danych a w każdym razie,są to dane nieupublicznione.
Kilometr od domu,stoi ich meczet i w każdy piątek roi się tam od identycznych w tych pidżamach,brodaczy.Nie,nie igram z ogniem…Nie jestem sam na świecie…Ale nie da sie ukryć że wychodzą stamtąd nabuzowani i wyjątkowo hałaśliwi.
Jedynie na podstawie kolonii,mogę bez ryzyka stwierdzić że jakieś 80% tej masy,pochodzi z Pakistanu.I takie też mam doświadczenia.

1 polubienie

To wkasnie ta roznica w kwestii kolonizacji - Hiszpanie chrzcili. No powiedzmy mialo to rozne formy? I historie arabskiej konkwisty i czym die to konczy wczesniej…

A Anglicy zostawili na żywioł.
Ktora opcja lepsza? :wink::joy::joy::joy:

Latynos czy muzulmanin?
Dobrze, ze sie nie dogadują. Jeszcze.

1 polubienie

Na tym tle,przypomniała mi się"refleksja" jakiegoś islamskiego bydlaka,z czasów “popularności” niejakiego jihadi johna…Jakieś 10 lat temu…
Otóż ów stwierdził kiedyś,i to zdaje się,na łamach The Times,że lepszy już Żyd bo on choć w coś wierzy…I dlatego trzeba niszczyć i gładzić wszelkimi sposobami szatana z Ameryki!!!
“Prostolinijna"kontynuacja słynnej modlitwy ze szkół koranicznych.Ichnia,niech mi Stwórca wybaczy,“Bogurodzica” czyli"Śmierć Ameryce!!!”

1 polubienie