Bądźmy żołnierzami dobrej zmiany!

Dzięki xd

Nie ma za co, to tylko moje zdanie.

Mafie to za SLD, jak już. Za PO było po mafiach, mądralo. I już walnąłeś bzdeta. Wtedy jeszcze w Polsce byłem.

1 polubienie

Na dzikim zachodzie? Z mojego punktu widzenia to wschód i do tego zdziczaly.

2 polubienia

To nie wiem jakie mafie były za SLD i co robiły ale w porównaniu do rządów PiS to za PO o oszustwa w Polsce było dużo łatwiej i to jest prawda… Chodzi mi o wyludzanie VATu chociażby i to nie jest bajka pisu a fakty… Polska stracaila za ich rządów grube miliardy i czy rząd o tym nie wiedzial czy wiedział to jest ciekawe właśnie i to ustalaja te komisje… Ale fakt jest taki że mafie byly

Przepraszam cię, kolego, zapomniałem, że wiesz wszystko najlepiej. Już się nie wtrącam.

2 polubienia

Nie uważam się za kogoś kto wie wszystko najlepiej… Ale ty starasz się żeby to twoje zdanie tutaj to była prawda… A skąd ty to wiesz? Przecież to co pisze to nie kłamstwo.

No i masz racje. Sami jestesmy sobie winni. Za PO on jeszcze majtki w zebach nosil, teraz (a moze juz wtedy) za niemieckim garnuszku, a my takie stare a glupie…

1 polubienie

Grichem o sciane skuteczniej kolego @birbant będzie…

1 polubienie

Dobra, dajmy spokój, żeby nie było, że siła złego na jednego. Co my tam wiemy, lewaki jedne?

2 polubienia

Na taki kompletnie bezwartościowe komentarz najlepszy byłby minus XD no cóż… nie ma takiej opcji…

O i sam napisałeś że lewaki… Przecież to nie chodzi o to ze ja bronie pis a chce atakować PO. Piszę jak było i może to nie mieć nawet nic wspólnego z PO… No takiego maja pecha że akurat wtedy rządzili biedni. A zauważyłem że zawsze gdy z czymś co ma cokolwiek wspólnego z PO się nie zgadzacie(a ja to pisze) to podajcie tylko ze nie wiem, za młody, a jak nie odpuszczam to ironia że to ja wszystko wiem a nigdy nie napiszecie jak było w takim razie według was…

Pisze się i bardzo dużo, ale ty nie czytasz tego. Dobra, wycofuję się z dyskusji, za kiepski na ciebie jestem.

Całe rządy PO świadomie uczęszczalem do szkoły! Xd

To nie powinno byc tylko chcenie.Bycie obywatelem powinno pociagac takze i liczne obowiazki a nie tylko korzystanie z benefitow.
Tak tylko,na marginesie :slightly_smiling_face:

2 polubienia

A ja znam księży, którzy z burdelu prosto do prowadzenie mszy jechali.

1 polubienie

z burdelu to nie, ale pijanego, ze gdyby nie ministrant to by chyba sie wykopyrtnal przed oltarzem to znalam. dobrze, ze to bylo w tygodniu i na mszy pare babc co ro niejedno widzialy zdaje sie.
a mowilam mu, ze najpierw praca potem picie z moim mezem, bo nie wyrobi…

2 polubienia

Sporo wódy z księżmi wypiłem w dawniejszych czasach. Toć nie wielbłądy, ani kaktusy. :innocent:

1 polubienie

wodka to wodka a praca sama sie nie wykona.
biedak byl jeszcze mlody wikary (no my tez nie dziadki) i wprawy nie mial…

1 polubienie