A widzisz , miesiąc temu miałam jeszcze iPhone , wyczytałam , że powinnam unikać czarnego tła.
Jaki masz model
A to czemu? Jeśli ktoś pisze, że łatwiej się czyta, to w moim przypadku się to nie zgadza. Ja zdecydowanie wolę ciemne tła. Nie wali ekran jasnością po oczach no i sprawa baterii też ma znaczenie. Ale każdy niech tam sobie ustawia jak chce.
mam 3 samsunga. Pierwszy 2 lata i 2 miesiące użytkowania… umarł. a to nawet smartfon nie był. Drugi 2 lata i 8 miesięcy użytkowania… ale 1.5 roku w pudełku wcześniej nieużywany leżał. Aktualnego wygrałem w konkursie literackim i używam 2 lata i 7 miesiecy.
Jeden tu pisze, że ciemne tło oszczędza baterie, ale jeżeli nie ma amoleda to bujda na resorach, tak się znacie na sprzęcie współczesnym
Teraz wiem , że nie jestem sama
Czesciej korzystałam z laptopa niż z telefonu , stąd brak wiedzy.
Jak się kupuje Szajsunga, w którym nawet baterie wybuchają i na tej podstawie ocenia się wszystkie smartfony, życzę powodzenia
Stary , Edge 6s
Jak się ocenia wszystkie wypowiedzi według wlasnego widzi mi się. to zawsze sie wie lepiej
No to dziwisz się, że szybko Ci pada, jak tam procesor jest słabszy niż w dzisiejszych lodówkach…
Ja też lubię czarne , producent doradzał
Bo się nie znacie kompletnie,
A jaki model ? Mam też Samsunga J3 , stary ale super wyświetlacz.
Właśnie.
Kup sobie Huawei Mate 20 PRO i przestaniesz narzekać
No więc wracacie do porannych sucharkow
Kacper , daj na luz , wiem , że warto Ciebie zapytać o zdanie w tym temacie .
Zostaw mi praktyczne rady @Kacper_Jagielski i nie ujadaj już.
Proszę ?
Nie znamy się na sucharkach
Na tym akurat się znacie, jesteście zabawni jak lato z radiem No, ale jak się ogląda kabarety na Polsacie…
Podałem już, Twój telefon jest za słaby na dzisiejsze czasy, strony bardzo obciążają jego pamięć.
Ciągle jest na 100% wydajności, stąd bateria niknie w moment. Wymiana baterii nic nie da, oryginalnej się nie opłaca, a zamiennik będzie jeszcze gorszy od tej obecnej.
Proponuję zmienić telefon na nowszy