Bateria w telefonie .

Tak, bardzo często dostaję gorące zdjęcia z wakacji i wszelkich wyjazdów.

I to pisze ktoś, kto tak chwalił technologię ZSRR.

Spoko, przyzwyczaiłem się już do tego, że lubisz czasem wypowiadać się w tematach, o których nic nie wiesz. Ale wiedzę z elektroniki doceniam.

1 polubienie

@Bocca-Lupo , mnie nie chcą szkolić, mówią: twój sprzęt, twoja sprawa, do laptopów też mi nie zaglądają.

1 polubienie

Zbędnych…rozumiesz?

1 polubienie

@Kacper_Jagielski, po co nam smartfon? pokaż mi na szybko fajny telefon z klawiaturą i klapką ( dostępny w sklepie).

No i chwale, przecież napisałem, że się nie psuly. Czego nie rozumiesz…?
Z retrogratami mam styczność niemalże codziennie, więc wiem co mówię

Do mojego sprzętu też nikt nie zagląda, ale miałam mały problem z telefonem i syn zapytał mnie, czy używam tej aplikacji, a ja, że nie i wtedy się dowiedziałam, że mam je wywalić bo zżerają baterię.

1 polubienie

Zbędnych nie trzeba usuwać, wystarczy zablokować im działanie w tle i tyle, a zawsze mogą się przydać

Twój syn gada bzdury

Nie wszystkie da się usunąć, więc też je wyłączyłam.

Kup sobie nową nokie 3310 i czy starczy

Intensywnie z niego korzystam, więc ładuję codziennie.

1 polubienie

Może się źle wyraziłam, są nieaktywne.

Odpada.

Praktycznie każdy ładuje codziennie, a to oznacza, że nie muszę się niepokoić :)))

1 polubienie

Ładuję co kilka dni, nawet nie wiem co ile bo przez ten czas zdążam zgubic ładowarkę. Dzwonię, gram, przeglądam sieć.
Żeby wyładować baterie musiałabym grać całą dobę.
Mam Hułałeja :slight_smile:

Mój 3 letni tel. jest u teściowej, niech sie cieszy kobiecina i ładuje codziennie :wink:

1 polubienie

Też miałam dwa, ale 9 , Ty pewno lepszy model?

Nie jakiś wypasiony, P 20 lite

1 polubienie

Kacper mi go właśnie polecił, sprawdzałam ceny, jest kilka stówek tańszy od mojego , skoro dwie osoby go polecają, może warto zmienić.
Nie są mi potrzebne bajerki jakie ma edge, ale wygląd też ma dla mnie znaczenie.

1 polubienie

Nie, Tensor polecił lepszy, nowszy i droższy model. Jeśli chcesz być zadowolona i zostawić sobie 1200 zł to bierz p20 lite. Mam od roku i jestem bardzo zadowolona. Nic wiecej mi nie potrzeba. Jest zajebisty.

1 polubienie