Bateria w telefonie .

1 polubienie

850 zł muszę mieć.

1 polubienie

Cena spadła dramatycznie, na allegro jest po 808 zł. Oczywiście dowiesz sie zaraz że ma wiele gorsze parametry od PRO, fakt ale wystarczające dla zwykłego użytkownika. Mam podkręconą jasność, nie używam oszczędzania baterii i hula. Jakbyś tylko gadała i pisała sms to bateria wytrzyma tydzień. Najwiecej mi zjada gra, wtedy ładuję co 3 dni. Na necie nie siedzę non stop, nie zauważyłam drastycznego spadku baterii po przeglądaniu sieci. Telefon całkowicie załaduje się w niecałą godzinę. Odblokowujesz za pomocą twarzy lub odcisku palca.

1 polubienie

Face ID i czytnik linii papilarnych to standard od 2 lat już.

1 polubienie

Lepiej by kupiła mocniejszy telefon i starczy jej na dłużej po prostu, a tak to za rok lub dwa znów będzie zamulal, bo programy i sam Chrome będzie potrzebował więcej pamięci

1 polubienie

Szybkie ładowanie mam i te bajery z odblokowaniem i czujnikiem wzrokowym.

Myślę o tym, zauważyłam, ze laptopy poszły w odstawkę i więcej z telefonem mam do czynienia.

Laptopy skończą jak notebooki i tablety , nie opłaca się w nie inwestować, bo to wszystko masz już w telefonie, w wygodniejsze formie

1 polubienie

Huawei z serii Mate, Xiaomi też są dobre, Mi9 np.
Możesz też kupić Honora (marka Huawei) model 20. Szajsungow nie kupuj, bo ma ogromnie zawyzone ceny co do specyfikacji

1 polubienie

Dobrze, wiec jeśli laptop odszedł w odstawkę a Ewa chce super mega telefon, w dodatku ładny to najlepiej niech kupi P30PRO i problem z głowy.

1 polubienie

Jeżeli ma 3 koła na telefon, to byłby najlepszy wybór

1 polubienie

Ma :slight_smile:

1 polubienie

@Kacper_Jagielski i tu jest pies pogrzebany, te sprzęty coraz częściej zbierają u mnie kurz , więcej korzystam z telefonu, dlatego zastanawiam się nad zakupem w miarę dobrego sprzętu , cena też musi być przystępna, chce go kupić za gotówkę.

Pogięło Was ??? najwięcej zapłaciłam 1499 zl z bolącym sercem, nigdy więcej.

1 polubienie

:joy: ale to laptopo-smartfon

1 polubienie

To bierz Honora 20, Xiaomi mi9, Nokię 8.1, Huawei Mate 20 Lite/pro

1 polubienie

Albo ten co ja mam i tez bedziesz bardzo zadowolona. 800 zł…

1 polubienie

Ten sam, czyli Twój ? już jestem zadowolona , adres podać na pv ? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Podaj adres a ja wyślę numer konta :slight_smile: Jak wolisz mój to nie ma sprawy. W gratisie fajna obudowa.

1 polubienie

Ile może taki używany kosztować ? plus obudowa hahahaa