Bateria w telefonie .

Kup sobie nowy telefon, nie bede Cie rolowała.

1 polubienie

Zamierzałaś ? spoko, wiem gdzie kupić, chciałam poznać Wasze opinie.

Polecam Xiaomi Redmi Note 7 4/64. Najlepszy smartfon do 1000 zł z mocną baterią.
A z apek warto zassać YouTube Vanced. Oszczędzasz baterie bo działa toto na wyłączonym ekranie i nie ma reklam.
Ja mam oprócz tego jeszcze Spotify. Innych apek w tym komunikatorów nie posiadam.

1 polubienie

A to taki jak moj chyba, musialabym sprawdzic czy dokladnie ten model. Bateria nawet przy dosc intensywnej eksploatacji dwa dni wytrzymuje. Z Fb i YT korzystam tylko na lapku.
A z wczesniejszych mam ericsona - ale to zabytek

2 polubienia

Siostra ma XIAOMI , Mów o nim czołg nie telefon , w sklepie babeczka poleciła mi model za 630 zł , nigdy tej marki nie miałam.
Przyznaję , że grafikę najlepszą mają samsung .

Szajsungi ? Proszę cię. Patrz na baterię. Ma mieć od 4000 mah w górę.
Ja już mam drugiego xiaomi. Starego sprzedałem. Wciąż hula. Ich jedyny minus to średnie zdjęcia w porze nocnej.

1 polubienie

A jaki telefon robi fajne zdjęcia w ogóle ?

Podobno Sony.
Nic jednak nie zastąpi ci lustrzanki. Telefon to telefon. Żaden nie robi takich zdjęć jak dobry aparat lustrzanka .

1 polubienie

Ja place na poczcie,czy w tabacchi 8,5€ i moge gadac caly miesiac i smsowac,oraz 50GbTransferu internetul.
Podaje tylko nr tel i zadne kody nie sa i potrzebne.

1 polubienie

Teraz zrobiłam zdjęcie z okna

Bezlusterkowce,w niczym nie ustepuja w jakosci zdjec.
By bawic sie lustrzamka,trzeba sporo kasy wylozyc na obiektywu.,samo body,tez do tanich nie nalezy.
Dobry oniektyw,to i kilka tysiecy pln.

1 polubienie

Swój kod wklepałam 11 lat temu i niczego nie zmieniam .

1 polubienie

Poza tym na codzień nikt nie chodzi z lustrzanka…
Poza tym pojemność baterii nic tak naprawdę nie mówi, jeżeli telefon kombajn…

1 polubienie

Tez niczego nie zmieniam.
Tylko te 8,5€musze zaplacac,co miesiac,chcac korzystac z telefonu.

1 polubienie

No i masz lekkie ziarno. Telefony z dobrymi aparatami są bardzo drogie.

1 polubienie

Lekkie ziarno ? To nawet obok zdjęcia nie leżało , szkoda , nie oddaje prawdziwej panoramy jaką mam nocą.

Tak ma większość średniaków. Jedynie flagowiec może tu pomóc.

1 polubienie

Nie bawię się fotografią , rzadko oglądam to co mam , aparat ważny nie jest.

1 polubienie

Lutnij fotkę S10, to ziarno wykiełkuje.

1 polubienie

Z lustrzanka klopotliwe by bylo chodzic na codzien i do tego,torba z obiektywami,
Korzystam z lustrzamki,ale coraz wiecej korzydtam z maleho bezlusterkowca,ktory posiada zoom optyczny 24/1200 plus pieciokrotny zoom cyfrowy.
Tyle ze pojemnosc batetii jest mniejsza,no i cyfrowy wizjer jest do bani,lepiej korzystac z ekranu

1 polubienie