Bawimy się muzycznie ? Z dedykacjami… ! :D

Proszę @ata-ata

Gdy zostanę prezydentem:

3 polubienia

Coś mi się wydaje @Aszka_J , że kiedy nas dopada melancholijny nastrój , słuchamy podobnych dźwięków …

2 polubienia

Proszę @ihtiel, to dla Ciebie:

2 polubienia

Lubię piosenkę francuską, jest w nuej zawsze jakis taki liryzm.
Az szkoda ze nie wiem o czym spiewa.

1 polubienie

Dobre dla Reksia ! :wink:
A ja zapodam takie tango bardziej drapieżne dla naszego em-ka, bo coś mi się dziwnie wydaje, że on ma w sobie taką emocjonalność w sobie, że … ! Tylko nieco ukrytą …
No i włala :stuck_out_tongue:

I specjalnie nie zapodałam linku z tańcem :sunglasses: :wink:

1 polubienie

Dziękuję @benasek , trafione :slight_smile:

2 polubienia

Ihtielko, uwielbiam Geppert !
Dziękuję !
Dobrze, że mi nie zadedykowałaś “Zamiast”, bo przy tej ryczę jak ten głupi bawół ! :wink:

1 polubienie

@Aszka_J , Mariuszowi śmiało wklejaj z filmem , tak jak to

Kiedyś mu powiedziałam,że ja taki tanieć musiałabym 3 dni rozchodzić, on do mnie-
to przecież tylko taniec :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ajjjj :smiley:
To rewelacja dla wszystkich nas ! :kissing_closed_eyes:

@ihtiel, rozstania, to dla mnie też jedna z najtragiczniejszych rzeczy, które mi się czasem przytrafiają.
Ja też nie dźwigam…

1 polubienie

Dzięki, też go uwielbiam ! :slight_smile:

Lubisz Russosa?
No to ja Ci zapodam moją jego ulubioną na moje smutasy. I wcale nie jakieś tam “Goodbye my love goodbye” i inne takie np. nudną Enie, tylko to !

Normalnie odlatuję :smiley:

3 polubienia

Miło było, ale się skończyło , @eva to dla ciebie :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Aszka_J , jego piosenkę chyba tylko jedną znam, teraz drugą :))))
Znikam już, Dobranoc :)))))))))

@anon75849589, wcale się nie skończyło, bo ja jeszcze nie skończyłam z dedykacjami … :yum:
Jutro będę kończyła.
Dobranoc :slight_smile:

1 polubienie

Chętnie zajrzę tu, jestem stale na etapie poszukiwań, trudno mi komentarz dokończyć bo się gibię przy muzyce Kravitz-a.
Ze mną jest tak ( niestety, albo stety) nie należy się kierować moim wiekiem , gust mam tak zrypany,że wszyscy moi bliscy nadziwić się nie mogą, on jest zrypany dla innych, nie dla mnie, przez długie lata parkiety były moje , kochałam taniec, nie jakieś przytulasy , ech było minęło, tylko ciało się gibie i dusza rwie do określonej, energicznej muzyki :))))

O, dziekuje! :slight_smile: A to dla Ciebie:

1 polubienie

@collins02
Widzisz przekreślasz osobę (cleo) z powodu wydarzenia (płyty) na które namówił ją Donatan (osoba wyjątkowo grubiańska i źle wychowana, ale która zna się na swej pracy).
Tak się składa, iż po kilku latach ich drogi się rozstały i cleo tworzy już własną muzykę… a ona z tym co tworzy Donatan ma mało wspólnego.

Cleo mozna porównać do Dody bo są w zblizonym wieku. I tylko tyle maja wspólnego. No i to że obie robią w muzyce.
Donatan zrobił z Cleo gwiazdę odkrywajac w niej talent. Z tym że ona czuje się dobrze w innej muzyce. Latami wykonywała zupełnie inną muzykę z której kasy nie było… Donatan pokazał jej jak się zarabia. A zarobione pieniążki inwestuje, z głową.
Minie parę lat i możecie się wszyscy zdziwić… Wielu artystów po “nabiciu kasy” zaczyna robić muzykę trudną. Dla siebie, a nie dla kasy, czy publiki.

2 polubienia

O tamtym epizodzie juz niemal zapomnialem…
Kiedy ostatnio bylem w Polsce,pare razy córka namowila mnie abym obejrzal jakies wariacje typu"mam talent",gdzie owa niewiasta byla,hmmm…jurorem.
Szczerze Ci powiem bo temat błachy i nie ma co szukać zbyt wielu słów…Sam nie wiem ile razy oblewal mnie zimny pot [latem!] z zażenowania…
Moje zdanie na temat współczesnego popu,nie nadaje sie do publicznej prezentacji i…to chyba wszystko co mam do powiedzenia na chwile obecną. :smiley:
Jednak zmian nie przewiduje bo od czasu I should be so lucky,Kylie Minogue,jest tylko gorzej i gorzej w temacie blondynek:slightly_smiling_face:

Dlatego nie oglądam TV. Jest dla idiotów.
“Mam talent” też nie oglądałem.
Sądzę iż jurorzy po prostu grają pod publikę… to nie jest ich naturalne zachowanie.
Szkoda że taką nam TV zrobili…
Kiedyś TV promowała kulturę, dziś ma…zarabiać…

1 polubienie