To jakis “Arab Jasnowidz” przewidywał ? XD
A pies tam go wie … Ale w świat poszło …
U wróżbitów wszelakich, zawsze babka na dwoje wróży.
Kto interesuje się historią, to wie, że jeszcze żadne proroctwo się nie spełniło, Nostradamusa nie wyłączając. Gdzie nie ma wiedzy, tam wróżki wkraczają.
No niewatpliwie takie doktorki i magistry jak Czarnek czy Ziobro?
Idoli też sama sobie możesz wybierać…
I doli mojej nieszczęsnej…
Nie mam idoli… Za to cenie racjonalnosc.
Z tymi jasnowidzami to jak z panienkami …
Do wyborów w Stanach Zjednoczonych postanowił się odnieść polski jasnowidz Krzysztof Jackowski. Nie ma on najmniejszych wątpliwości, kto wygra.
Twierdzi, że wybory prezydenckie 2020 w USA zakończą się triumfem Donalda Trumpa.
Pewnie w alternatywnej rzeczywistości Trump wygrał …
Ja to bym dodał jeszcze o niejakiem Jackowskiem z Człuchowa, którego miałem sposobność poznać osobiście. Sporo pisania, ale mi się nie chce. Zagaję tylko, że naiwność tych, którzy mu uwierzyli, była, jak kosmos. Ty bardziej, że za darmo, to boli gardło. I jeszcze to, że policji pomagał…, buahahaha!
Właśnie jego zapodałem …
Romina i Albano Power (tak, ci od przeboju Felicita) szukają od dziesiątek lat swojej córki.
Też byli u niego …
Z córką wspomnianych nadal nie wiadomo co się dokładnie stało.
Nie pomógł …
Nie zwróciłem uwagi na linka, bo te Twoje pantrope zakańczam, niecnoto Ty jedno…
A ja właśnie się zastanawiam, czy nie “ukarać” tą pantropą wszystkich tu userów …
Attencion, attencion, niejaki benasek zamach na was szykuje… Achtung…, Achtung…, wnimanije, wnimanije…, czy jakoś tak to się zaczynało…
No widzisz, gdybym przypuszczał, że znajdzie się chociaż jeden, kto podoła, zapodałbym.
Ale jakoś cienko to widzę.
Co innego, gdybym tu kłiza dał.
Oooo kłiz by rozwalili prawie wszyscy
Na maksa! hie hie hie …
Dawaj, rozwalę. Albo on rozwali mnie…
Fajny anagramik zrobiłeś, Wziąłem go po krótkiem namyśle. A nietypowy kalambur Antykwy, to majstersztyk.
Prawdę mówiąc, to on nikomu nie pomógł. Ale dzięki naiwności ludzkiej, miał na opłacenie takich, co będą przysięgali, że im pomógł. I jeszcze dużo mu zostaje z tego.
Wydaje mi się, ze @ihtiel to zrobi z łatwością. I nie tylko ona. Nie wszyscy wiedzą, że żeby rozwiązać czyli wejść na Twój blog wystarczy kliknąć na Twój awatar, a potem na napis zagadki.
Lepiej, żeby nie wchodzili, bo tam ostatnio roi się od pontropów…
No ale te pantropy fajne są. A jaka radocha, jak się już rozwiąże.
I tak już będzie …
Wspomnisz moje słowa …