co Ty? ja apetytu czyms takim psuc sobie nie lubie…
Q źwa … Ja pier…
Idę stąd.
Nie jestem zainteresowany, ale przeciw programowi nic nie mam.
Nieee. Nie mam kiedy… poza tym mi się nie chce. Jeśli chodzi o tego typu “hity” wolę “Żony Hollywood-u”
Mnie w gowa nie pizło, ni byda paczał i szluz
A Ty dokąd? Zostawaj, bo Cię tutaj potrzeba, nie musimy o miłośnikach kolonoskopii, przecież gadać, są inne temata…
Zajrzałem i spadam z tego temata …
To żem miał na myśli
To zaiwaniaj na sobowtóry kolegi @Sheev Fajne pytanko założył. Poudzielałem się, teraz kolej na Ciebie. Tylko o Gołocie, to już było…
W przyszłym tygodniu sam założę temat, chociaż nie każdy będzie mógł na niego odpowiedzieć …
To ja w przyszłym tygodniu, w takiem razie idę na chorobowe…
Ty już widzę wiesz, czym to będzie pachnieć …
Bo znam Cię, jak zły szeląg…
Tee @benasek to ja już wolę udawać chorobę, niż w Twojem temacie, naprawdę się rozchorować…
Byłem kiedyś nad Szelągiem (Jest Szeląg Mały i Duży) W tym dużym zgubiłem portfel. Jestem pewien, że nadal tam jest … Tzn kasa jeszcze jest. Tylko weź ją stamtąd wydostań …
Nie śmierdziałem groszem, gdy nad nim byłem i jeszcze je tam zostawiłem …
Taa, Szeląg nie kojarzy mi się zbyt dobrze …
Nad tamtejszem jeziorem rozrabiałeś w tem Szelągu Dużem? Niedaleko Iławy? To podaj łapę, bo i ja tam za święty nie byłem swojego czasu… Kawalerskiego jeszcze…
A chodził taki jeden z piwkiem i dziewczyny bałamucił … Nawet był podobny do Ciebie …
Kolego, to Ty nie był?
Nie napisze nic więcej, bo po co maja ludziska wiedzieć, coś tam robił …
Niech to między nami zostanie …
Raczej nie ja.
Bo, jeżeli już, to jeszcze Cię nie znałem,
to już Ci szlaki grzechu, dzielnie przecierałem…
Choć jestem osobą tolerancyjną, to nigdy nie interesowały mnie programy randkowe. Rolnika szukającego żony też nie oglądałem. Poza tym z tego, co pamiętam, Player jest teraz dostępny tylko dla klientów.
Ja jestem przeciw wszelkim reality show - nie oglądam.