Będziecie śledzić transmisje ze zmagań sportowców?

Komu będziecie kibicować? Macie już swoich faworytów? :wink:

Nie tak dawno kolega z pracy, gdy rozmawialiśmy o ”ewolucji” obyczajowości w momencie wejścia na ekrany jakiejś tam Magii nagości, analizując jaki progres w kolejnych realityszołach dokonał się od czasu Big Brodhera stwierdził, że następnym będzie ”Ruch.anie na ekranie”. Co prawda przyznałem mu rację, ale nie spodziewałem się, że nastąpi to tak szybko…

Przeczytałam artykuł.
Okazuje się, że wszyscy jesteśmy sportowcami. I to całkiem niezłymi :smiley:

Już wypinasz pierś do medalu? :sweat_smile:

Ciekawe jakie będą konkurencje? Oto moje propozycje:

• Wyścig na czas
  • Czwórka bez sternika
  • Seks synchroniczny
  • Ujeżdżanie
  • Sztafeta 4 x dwa penisy
  • Skok w bok
  • Jazda dowolna.
    :slight_smile:

W programie nie powinno zabraknąć również konkursu wsadów. O miłośnikach pedałowania też z pewnością nie zapomnieli. :wink:

Kto pierwszy dojdzie, komu szybciej stanie. Może być ciekawie.

Ciekawe na jakiej części ciała będą zawieszali medale? :thinking:

Na częściach nadających sie do zawieszenia :slight_smile:

W przypadku kobiet to nie ma większego znaczenia gdzie zawiśnie medal ale u mężczyzn to już będzie dylemat. Hmm… Chyba, że od razu będzie widać gdzie zawiesić nie można.
I śpiewanie hymnu. :thinking: Czy u nas nie ma jakiegoś przepisu, który zabrania śpiewać hymn bez ubrania?
I takie rundy honorowe z flagami. To będzie jednak duże wyzwanie.

Raczej nie tych co już zwisają :wink:

No i ten uścisk z gratulacjami … :upside_down_face:

Ciekawe czy dopuszczą też dyscyplinę z kozą.
Bo inaczej im sie imigranci nie lubiący choinek obrażą. :wink:

To nie są proste sprawy. :face_with_peeking_eye:

A może nie uścisk tylko coś innego. Wydarzenie zapowiada się szalenie ciekawie. :smiley:

Przybędzie sporo kibiców sportowych? :upside_down_face:

Bo ja wiem? Kibiców jak kibicow, ale komentatorów i “fachowcow” od tej dziedziny? Tsunami specjalistow będzie.

Jestem fanem … :smile:

A nie masz ochoty zostać jednym z zawodników.? Treningi sportowe jak i same zawody mogą sprawić zawodnikowi sporo radości.

Ciekawe czy będą jak po meczach piłkarskich rozrysowywali kto, gdzie? Czy będą zbliżenia i powtórki?

No chyba, że ktoś nie jest w formie.