czytanie, czyli bylibyśmy mądrzejszymi?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
czytanie, czyli bylibyśmy mądrzejszymi?
0 głosujących
Z pewnoscia.Bez protestsongów o Renacie i innych kucharkach.
Ale i tak to poza Twoim zasiegiem.
Nie dobijaj kolegi. A Discopolo mimo wszystko jest nurtem no może nie koniecznie muzyki… Ale nurtem… Za to łatwo rozpoznawalnym. Rytm to umcia umcia umcia…
Umysłowym, uściślił bym.
Nie będę polemizował z przygłupem o mózgu zżartym przez alko.
Siad dziadu.Obrażasz kolegę. A sam chlałeś tanie wina.
Ty zawsze na powiedzianą ci prawdę, odpowiadasz chamtswem i prostactwem, które zastępują ci rozum. Ale to tak jest, jak się ma popłuczyny zamiast umysłu, czego jesteś dobitnym przykładem. Nie masz żadnej wiedzy oprócz naiwnych fantazji, którą nam tu notorycznie i do złudzenia serwujesz. Nie stać cię umysłowo na nic innego. Twoje buty są mądrzejsze od ciebie. A teraz zrób sobie sondę i sam ją wypełnij. Jak zawsze. I na dodatek brak ci godności, Wszystko w temacie.
Coorva…Ile energii w Tobie.Jestem pod wrazeniem.
Ale zgadzam sie!
Zadawanie pytan po to jedynie by po wielomiesiecznych doświadczeniach,prowokowac i denerwowac,jest zwyklym paskudztwem.Lub,jak kiedys wspomnialem,przejawem narcyzmu.
Mijaja miesiace a i chyba lata,wiec jaki w tym sens?
Proba"ewangelizacji"?
Autor sam chyba nie wie,co to oznacza.
Ja sobie oczywiscie"podskórnie żartuje"ale jak mi coś capi sektą to mi humor mija.
I kolega nasz jaki jest taki jest ale dla jego dobra…
ok.
Myślałeś jełopie, że ty możesz mnie obrażać, a mnie nie wolno ci odpowiedzieć podobnym? Ja pierwszy nikogo nie obrażam.
Jak mniemam,nie traktujesz mnie jako wroga no.1 wiec pozwole sobie to wykorzystac.
Usiądz czlowieku na doopie i choc ten jedyny raz w życiu,posluchaj.
A jak mnie lubisz,zrób to dla mnie!!!
Nie ma wiecej poezji niz te zawarte w muzyce.I do nich słów nie trzeba.
Gdybys tylko wyszedl poza siebie samego i raczyl zwrocic uwage na takie np. zdanie zza ekranu:
Misja,Rolanda Joffe,z muzyka Ennio Morricone
glos narratora mowi:
“gdyby tylko znalazl sie choc jeden czlowiek ktory by to dostrzegł…Za sprawą muzyki mozna byloby podbic całą Ameryke Pd. bez jednego wystrzalu.”
I jest to historyczna prawda bo Guarani tacy wlasnie byli!
Muzyka jak i inne sztuki,są lub bywają kluczem do porozumienia w tym świecie.I hanba tym którzy z tego kpią lub sprowadzają do poziomu disco polo!
Bez muzyki bylibysmy głupsi i ubożsi…Nasz wrazliwość zostalaby mocno zredukowana.I pamietaj o tym gdy znowu cosik tutaj zapodasz…
Bo,tak poza wszystkim,przygadal kocioł garnkowi…
Taaaa, a jutro bedzie pierwszy dzień wiosny …
Przypomnę ci, bo skleroza to straszna choroba.
Tak harmonik pierwszy obrażał ludzi z Pytamy 29 marca 2021 …
Wolno Ci mieć takie zdanie, a mnie wolno moje. Tyle, że za moim stoją miliony harmonijnych gatunków, a za Twoim jeden ewidentnie nieharmonijny, patologiczny, szkodliwy, wytwarzający w harmonijnym środowisku wodnym oceanów wyspy śmieci kilka razy większe od całej Polski. Jak ja znałem Morricone’a, to pewnie jeszcze byłeś na butelce.
Glupcze,nie wiesz o czym mowisz ale obrazac umiesz jak nikt inny.
Wyczerpaleś moją cierpliwosci a i dobrą wole.Kazdy teraz to widzi. I to jest dobre.Jedyny plus tej straty czasu.
Cwałuj sobie dalej w ten niebyt,jesli w ogóle rozumiesz co sie do ciebie mówi.
Widzialem juz rozmaitych chamow.Ale takiego głupca,nigdy.
A ty jeszcze to lubisz…
Można usuwać czyjeś najwartościowsze tematy i wypowiedzi, i udawać Greka, że to niewiele znaczy w porównaniu z dosadniejszym słownictwem. Na Pytamy od początku brylowały wiadomonacyjne kliki, i tylko dzięki mojej postawie coś ten portalik znaczy.
Dla mnie jesteś mniej niż zero, choć w chamstwie i bezmyślności zapewne przegrywam z tobą.
No to dalismy sobie po razie.
Kazdy widzi te kupe goovna jaką za kazdym razem budujesz.
Jedna nauczka dla mnie.
Nigdy wiecej.
Oj chłopaki chłopaki,nauczcie się niektórych traktować jak upośledzonych.
Ewentualnie ominąć tematy usmiechem politowania zamiast niepotrzebnie sobie nerwy szarpać:)
Stosuję od lat i gorąco polecam.
A dlaczego ten ślimak z rogami? Ślimakowa się o to postarała?