Bezpłciowi

NIe wiem.
A kim są ludzie LGBT?
Ale co do brzydkich to mogę się pokusić o jakąś definicję, synonim albo po prostu powiedzieć ci, kto się czuje brzydki:
Np. brzydko czują się prawiczki. (Nie. Nie wiem po sobie)
Proponuję aby ruch LGBT otworzył drzwi dla prawiczków. Co ty na to?
Albo dla starych panien.

Odpowiem za Ciebie.
Nie otworzą dla nich drzwi ponieważ nie akceptują ludzi heteroseksualnych.
I teoria o tym, ze ideologicznym przesłaniem ruchu LGBT jest miłość, tolerancja i równość wzieła w łeb.
Za to cele tego ruchu powoli zaczynają się klarować.
Są takie same jak cele każdego innego ruchu.
Czyli zebrać się do kupy i ugrać coś dla siebie kosztem innych wykorzystując w tym celu każde dostępne środki

2 polubienia

Prawiczkami i “starymi pannami” (pozostałość po patriarchalnym podejściu do życia społecznego - nieaktualne jak dla mnie) mogą być ludzie hetero i homo. Samotni i brzydcy nieheteronormatywni już dawno się z ruchem LGBT utożsamiają. LGBT a samotni i brzydcy to dwie różne kategorie. Z drugiej strony kiedyś część ludzi którzy chcieli być w “porządku ze światem i rodziną” było skazanych na samotność teraz już nie muszą…

1 polubienie

MIło się rozmawiało.
Z góry dziękuję za bana.
Ide się zająć czymś pożytecznym.

@honotu Rewolucja pożera własne dzieci - no cóż takie życie… Heterycy dość długo gnębili nieheteryków więc trochę trudno się uczestnikom ruchu dziwić… A że ktoś przy okazji załatwi swoje interesy a ruch się “trochę zdeprawuje”? Smutne to ale zwyczajnie przewidywalne…

1 polubienie

@honotu PS. Wydaje mi się, że są jakieś organizacje skupiające singli. Są grupy skupiające osoby z różnymi niedomaganiami, niepełnosprawnościami, albo np. bardzo wysokie lub bardzo niskie. Można tam spotkać ludzi mających podobne problemy.

1 polubienie

Pamiętaj o roli kościoła w tym nienawistnym bajzlu. Dzis znów facet mający biceps większy od mózgu pobił ludzi bo mieli kolorowe włosy. W Poznaniu. Najpierw ich wyzywał.

Gnębienie nie leży w obszarze moich zainteresowań i jest poza moimi kompetencjami.
Zajmuje się niszczeniem destrukcją i ostatecznymi rozwiązaniami.
WIęc jak będziecie chcieli coś takiego tanio zamówić to dajcie znać tak żebym zrozumiał

Żeby ci idioci coś poczytali. Widzą “zmień piec” a myślą “zmień płeć”.

@Devil Niektórzy po prostu lubią zadymę, jakąkolwiek… Szkoda, że po prostu nie kończą na ustawkach we własnym gronie… Część zapewne to najemnicy…

2 polubienia

Smutne że korzystają przy tym z dorobku swoich dziadków. Powstańców. Brudzą Polskę Walczącą, krzyż i godło.

1 polubienie

Małgorzata de Valois,żona Henryka IV.

1 polubienie

I weź się babo i domyśl…
KIEDY SIĘ POCZUJESZ?

1 polubienie

A córka Henryka II zwanego królem z ołowiu. Coś se przypominam, że na starym forum pisałem jak zginął ten hobbysta pojedynków. :grinning:

Jak będę miał w tym interes.

2 polubienia

Wszędzie ta kasa i interesy.
A podobno to szatan wymyślił pieniądze…

Nie szatan, a Fenicjanie, albo jeszcze ktoś przed niemi. Pytanie tylko dlaczego tak mało tych pieniędzy wymyślili. Stale ich brak… :grinning:

4 polubienia

To nie pieniędzy za mało- tylko potrzeb za dużo…
SIOSTRO BIRBANTO… :innocent:

4 polubienia

Słuszna uwaga…, bracie Pelagu. :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Bracie Pelagu :joy::joy::joy:

3 polubienia