Oczywiście, że nie tylko z Fryckiem, tego ten…
Co do Kasi, owszem temperamentna była, ale wieści o ilości jej kochanków są przesadzone.
Oczywiście, że nie tylko z Fryckiem, tego ten…
Co do Kasi, owszem temperamentna była, ale wieści o ilości jej kochanków są przesadzone.
Oczywiscie że przesadzone. Wedlug niektórych to i wszystkie konie ze stajni ją przeleciały…
Nie miała dużo kochanków. Mogę wymienić wszystkich, tylko musiałbym sobie przypomnieć dokładnie.
Znam Jej historie.
Na tamte czasy miala duzo kochankow…Ale nie tysiące ,jak twierdzą niektórzy.
Wyszedł/wyszła/wyszło.
Od jutra mówcie mi birbanta.
@Devil Sporo znanych osób się podpisało i trochę nieoczywistych… Śwetnieś to podsumował
@birbant Ale jest takie slowo - “chłopina” i nikt mu się nie dziwuje no i “mężczyzna” z końcówką a
Ale jest jeszcze imię. Np; Margot, a nie Margota.
Ciekawe czy owo Margot wie, kto nosił to imię we Francji i z jakimi wydarzeniami się łączy.
Podpowiem, ze z nocą św. Bartomieja.
Dobra, zmykam, bo jeszcze zacznę nadawać nie na temat…
@birbant Chętnie się do wiem kto zacz
Ale nie teraz. Udaję się w objęcia Morfeusza… A co? Jak inni mogą ze Stefanem, na ten przykładowy przykład, to ja z Morfeuszem.
@waranzkomodo jest piękny, historyczny romans Aleksandra Dumasa, pt “Królowa Margot”. Polecam.
Mogę tak mówić? BIRBANTA?
NAPRAWDĘ?
Nie poczujesz się urażony w swojej męskości?
Możesz, ale do czasu, dopóki znów nie poczuję się mężczyzną…
W lgbt chodzi tylko i wyłącznie o seks.
Już bardziej sie nie da spłaszczyć terminu “światopogląd”
Ja wiem, że jest im ciężko i w ogóle ale brzydkim i niepełnosprawnym też jest ciężko. Też ich nikt nie akceptuje a w dodatku nie chce z nimi uprawiać seksu. Jakoś nie widziałem ich na ulicach domagajacych się tego aby traktować ich jak obiekty seksualne a nie jak ludzi
W LGBT chodzi o miłość także. I nie wiem czemu LUDZIE nie mają być akceptowani. Chyba, że chodzi o przestępców.
@honotu Trochę spłyciłeś/spłyciłaś temat… Owszem jak większość zwierząt pragniemy się rozmnażać. Ale jako ludzie pragniemy także związków, przynależności, współpracy i życia społecznego… A o seksie niepełnosprawnych mało się mówi a powinno się mówić więcej.
No tak ale mówi się seksie LGBT
Ciekawe, że gdzieś umknął ci problem akceptacji przez społeczeństwo tożsamości seksualnej ludzi brzydkich.
@honotu Co rozumiesz przez stwierdzenie “tożsamość seksualna ludzi brzydkich”? I kim są Ci brzydcy ludzie?