Bo chłop to taki jest! Bo baby już takie są?

Przed tobą słuchałem Scorpions :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Baby? Są jakieś inne… :wink:

2 polubienia

@kaziu jeśli zechcesz poznać tekst piosenek, wejdź na

2 polubienia

U mnie mówią że kobieta ma tylko pachnieć :speak_no_evil::crazy_face::thinking: i nic więcej

1 polubienie

@Julia Większość osób (nie wszyscy oczywiście) zdają sobie sprawę z kim się wiążą. Nie wszyscy jednak mają świadomość, że życie z tym konkretnym “zestawem zalet i wad” może być na dłuższą metę trudne…

3 polubienia

@efka Nie przywykł to kobiet, które mówią “nie” więc mu zaimponowałaś. Jak wybrał to niech się teraz męczy😜

2 polubienia

Przede wszystkim,strasznie nie lubie uogólnień.
Ale o jednym musze wspomnieć.Otóż na podstawie moich obserwacji,faceci potrafią byc nawet gorszymi pierduśnikami-plotkarzami od kobiet.
Natomiast co do kobiet…W latach mojej aktywnosci zawodowej na terenie kraju,doszedlem do wniosku ze nie ma nic gorszego jak kobieta szef/dyrektor/kierownik programowy/wydawca/prezes…Albo ja mialem takiego pecha w zyciu,albo to jest po prostu permanentny kontakt z psychiatrykiem.

2 polubienia

@waranzkomodo rozmawiamy sobie o naszych związkach na luzie, ale dobrze wszyscy wiemy, że to ciężki kawałek chleba, szczególnie u mnie, dwa różne światy.
Nie chcę tu urządzać walki płci, zarówno świat mężczyzn jak i kobiet jest nieprzewidywalny, nawet jeśli sądzimy, że partnera znamy, trzeba mieć się na baczności.

3 polubienia

@Devil Dziadkowie mojego męża od czasu kiedy skończyli 50 lat na wszelkie pomysły, sugestie i plany odpowiadali: “Nie dożyjem” . Babcia zmarła po 80tce, dziadek dociągnął do 99 lat (jak miał 95 lat lubił żarcik pod tytułem ja to bym chętnie się poddał temu czemuś na e chyba, alem nazwy zapomniał…)

2 polubienia

Jak się nie da żyć to lepiej się rozejść.
Związki to z całą pewnością sztuka kompromisu, ale uważam, że nie można zapominać o sobie i swoich uczuciach, a przede wszystkim nie da dać się uzależnić finansowo od partnera/partnerki.

3 polubienia