Boli Was serce....

Do mnie jeszcze proces wygaszania nie doszedł i śmiga jak burza.

1 polubienie

A wideo-clipy muzyczne da się tu odtworzyć? Np. IRA Szczęśliwego Nowego Jorku…

Wystarczy wstawić link.
Witaj harmonik!

1 polubienie

Tak. Szczery albo Piochus pomagają niewprawnem. I ci już umieją.
A poza tem, to tu sama nieharmonijna szujowatość się zebrała.

3 polubienia

Z mojego tematu zrobił się temat serwisowy, ale skoro to harmonika tu przyjmujemy, to może i temat odpowiedni :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Piszcie, piszcie. Nie, żebym miała jakiekolwiek pretensje :smile:

2 polubienia

@anon25287923 widziałam twój wpis i zniknął…ty magiku ty!

a to nowosc, ze z jednego tematu robi sie pietnascie innych?
akurat to na starym forum mi sie podobalo - za spamowanie (chyba, ze chamskie) nikt nikogo nie ganial.

1 polubienie

Nie jestem fanką tematów pobocznych, uważam że warto rozwijać dany temat, zamiast tworzyć kolejne, bo wówczas każdy temat staje się tematem o dupie Maryni i gdyby jakiś spóźnialski chciałby się w temacie wypowiedziec, to raczej rezygnuje, bo będzie niedostrzeżony. Oczywiście nie przeszkadza mi, gdy ktoś w trakcie dyskusji wkręci jakieś offy, nie przesadzajmy, czy tak jak tu.
Mnie codzienne rozmowy o niczym jakoś nie fascynują, nie potrzebuję ich, wręcz męczą, może wbrew pozorom małomówna jestem hahahaha :smiley:

1 polubienie

3 polubienia

No i gra, i buczy :smiley::wink:

1 polubienie

Ośno Lubuskie. Rzeczywiście, Szczery i Piochus, wygląda, że Wasze pytamy ma większe możliwości, niż poprzednie. Wypróbuję jeszcze inne opcje, w tym składanki.

3 polubienia

Może nadmiernie szujowato nieharmonijny jestem, ale uwielbiam takie miejsca.

2 polubienia

A mi składanka wyszła:

2 polubienia

Super. Jak my ssaki, a jakie różnorodne i harmonijne. Sam jeszcze nie próbowałem, ale widocznie jest taka możliwość.

1 polubienie

Zdradzę Ci jak to zrobiłem - po prostu połączyłem 4 obrazki w paincie w jeden go wrzuciłem tutaj. :slight_smile:

2 polubienia

Dlaczego one nie chodzą do szkół uczyć się wytwarzania ubrań, domów, pojazdów, tworzyw sztucznych, szczepionek, komputerów, wycinania lasów i niszczenia środowisk życiowych harmonijnych gatunków DSHN-u (Doskonałego Systemu Harmonii Natury)?

1 polubienie

Proszę bardzo to już nie są połączone obrazki

obraz obraz
3 polubienia

I jak się nie martwić, że tak piękne lasy kiedyś mogą nie istnieć.

1 polubienie

Może dlatego nie chodzą do szkół, bo możliwości ich mózgu są ograniczone jednak.

Wikłacze mają maciupkie mózgi, a potrafią więcej od bezmyślnego, patologicznego, cywilizowanego gatunku ludzkiego.