Brak honoru u gwiazd

Straciłem szacunek do tego pana

2 polubienia

Następny który nie potrafi oszczędzać.

3 polubienia

Stac go na wszystko. Ale o wszystko żebrze. Jak Rudolf Schubertht to samo zrobi załamię się.

4 polubienia

A co się dziwisz? Zobaczył, że Koledzy i koleżanki po fachu ruszyli na żebry, mimo, że wiedzie im się o wiele lepiej niż przeciętnym Kowalskim, to i on też tak chce :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 polubienia

To ja też chcę. W Listopadzie mam 45 lat złożycie się?

4 polubienia

A śpiewałeś? Bawiłeś publiczność? :wink:

3 polubienia

Tak. po pijaku się śpiewało.

3 polubienia

No to też masz prawo! Do dzieła! :grin:

2 polubienia

To poproszę o datki…

1 polubienie

Taaak?
Ja nie słyszałam jak śpiewasz :wink:

1 polubienie

A chcesz stracić słuch?

2 polubienia

Aż tak?
A powiem ci, że kiedyś Rynkowski bardzo delikatny i nieśmiały był i taka prośba nie przeszłaby mu przez gardło.

3 polubienia

No głos mam do mowy ale do śpiewania nie. Za niski.

1 polubienie

nie mam pojecia o jego obecnym statusie ale tzw.gwiazdy,cieszące sie popularnoscią tak za komuny jak i potem,powinny byc delikatnie mówiąc,samowystarczalne.
Co sie w ich zyciu dzieje,my tego nie wiemy.I sie nie dowiemy.Zresztą taka brukowa “wiedza"nie jest mi do niczego potrzebna.
Mam jednak swój"znak zapytania”
Czy osoba ktora teskni za swoimi latami swietnosci,ma prawo do naciągania?Prawo ma bo to i tak zalezy od ludzkiej glupoty lub jak inni powiedzą,wrazliwosci.
Ale…Czy to cynizm?Bo co to jest???
Nigdy nikogo o zlotówke nie poprosilem.Byli tacy co pomagali 20 lat temu ale ja ich nie prosilem…
I w ogóle sobie tego nie wyobrażam…
Tomasz Szukalski…Kolejna taka postac,blizsza mi zresztą znacznie bardziej…
Dzis juz media nie piszą i nie wiem jak to wygląda…
Ale dlaczego ludzie z topu,znajdują sie na zakretach narkomanow lub dewiantow?
A ja mam wierzyc ze to"takie życie"…
Sorry ale to zycie innych ludzi jest znacznie ciezsze.Min. i tych ktorzy Ciebie oklaskiwali.
Nie umiales życ?
Ok. Nie tylko Ty.
Ale Ty miales kasy tyle ze mogłeś zapedzic w kozi róg 90% kolegów z branży…
Przy calej sympatii,dla kogos kto śpiewa ze dziewczyny lubią brąz a teraz probuje sprzedawac swoje ego jako katolika nadwrazliwego…Nie,panie Ryszardzie!
Nie trzepne kieszenią na to/ten pomysł.

6 polubień

To juz mania wielkości @Devil.
Ja tez chce dofinasowania na impreze urodzinowa, moze ktos sie zrzuci? :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Masz bas?

3 polubienia

No i ja tylko elvisa mogę… love me…

To może składkowe? i zróbmy imprezę razem?

1 polubienie

My tak robilismy osiemnastkę :smile_cat:
Skrzyknelismy sie w trzy osoby, impreza byla jak male wesele.
Ale nie zebralismy o kase - tyle, ze to bylo dawno i wtedy punkty skupu preznie dzialaly, a wszyscy sasiedzi i znajomi zaczeli sie cieszyc, ze maja nareszcie porzadek w piwnicy. Niczym zlomiarze po prosbie bylismy.
Brat kumpla nam to zawozil.
Jak sie chce to sie zorganizuje. A nie sypnijcie kasa i jeszcze zrobcie.

2 polubienia

…tender zapewne…
Na spedzie radiowym,pan dyrektor ówczesny,mnie zapowiedzial.Klasyczny nóz w plecy bo ja nic o tym nie wiedzialem…
Szczesliwie znalem pare linijek tego tekstu a i jeszcze usmiech w półukłonie,klasyczny dla Elvisa,nie byl mi obcy…
Dzisiaj sie z tego wszyscy śmiejemy ale wtedy…Pot czasem na serio,śmierdzi.Wierz mi :innocent:

3 polubienia