Brakuje igrzysk czy mamy dość?

Dziwna sprawa…Pozornie? :thinking:
Sam nie wiem…
Złości tyle wytwarzały te igrzyska że było od wstydu,przez łzy czy triumf,po wszlkie wyobrażalne analizy.Ale DZIAŁO SIĘ!
A teraz znowu człowiek musi sobie radzić sam :blush:Czyli coś co ja osobiście,kocham najbardziej,wciąż szukając CZASU.
A jednak…Ten dwutygodniowy zegar"padł"i czasem czegoś jednak brakuje.Niespodzianek,emocji,kibicowania,nadziei…
I tego magicznego mobilizowania sie na określoną godzinę…

1 polubienie

IO się skończyły, ale, wybacz trwa TDF pań i zaraz zaczyna się transmisja. Sorry, ale już jestem obesr…, w nerwacji cały. W czołówce telewizyjnej przed startem pokazali naszą Katarzynę, jak wczoraj pracowała, a tabela ma piękny wygląd. Na samej górze w żółtym tle; - Kasia Niewiadoma. Kasia, nie Katarzyna. Czemu tak, nie wiem? Ale to bardzo sympatyczne. Słucham teraz wypowiedzi ekspertów przed startem.

1 polubienie

Łatwiej.I lepiej chyba im brzmi
Ale start jest chyba ciut pózniej… :thinking:

Tak,przełaczyłem :joy:
Jedna z Holenderek wyraznie"skacowana" :wink:
Dobry omen?

1 polubienie

Mam też info, że dziś o 17 będę widział Igę na bieżąco z Kostiuk. Skończyły się igrzyska, ale sport toczy się nadal. I to jest wspaniałe.

Tu, w Holandii mają pozytywnego pierdylca jeśli chodzi o kolarstwo, a na rowerach oprócz mnie jeżdżą niemal wszyscy…
Start jest później, ale oni już tam są, tzn holenderska tv i wypowiadają się eksperci oraz, a jakże, przekleństwo naszych czasów czyli reklamy. :rofl:

Myślę, że ten temat pasuje do wyrażania naszych emocji sportowych.

A tak w ogóle myślę, że Holandia by Tobie pasowała. Angielski znają wszyscy oprócz mnie :stuck_out_tongue_winking_eye: a murzyństwo jest spokojne. :sunglasses: :innocent:

1 polubienie

Idealnie.
Tylko czasem muszę troche spać… :innocent:

1 polubienie

Mamy dość. Dość trans dewiantów, kobiet z jajami i marnej ilości medali.

1 polubienie

Nie przeżywaj, życie toczy się nadal. Nasza Kasia Niewiadoma walczy w Tour de France i ma szansę to wygrać. Otwórz następne piwo, jak i ja otwarłem i trzymaj za nią kciuki, tak i ja za nią trzymam.

3 polubienia

Do mety 22 km, Kasia 11. Świetnie…

1 polubienie

Tak…Gadają tylko o Holenderkach ale…Klasyfikacji nie przeskoczą :wink:
Zobaczymy.
“Katija Niwijadoma attacking from the group…” :joy: :joy: :joy:
15 km do mety…

Oj bedzie końcówka!!!

Chyba Kasia popelnia błąd,puszczając tę Francuzkę…Ja bym tego nie zrobił :wink:
Ona jest tylko 40sek. za Kasią…Czyli jest obecnie wirtualnym liderem…

Jest lepiej!
Niewiadoma znowu na czele o 11 sekund…Wirtualnie…

Wielkie brawa dla tej Francuzki!!!
Akcja jak kiedyś chyba tylko u…Halupczoka :innocent:

Kasia chyba bezpiecznie,25 sek. za,na 6 miejscu

1 polubienie

Tak, Kasia 6, miaLa 21 sekund do Francuzki.

1 polubienie

Czyli dalej jest liderem.Ostro bedzie jutro :innocent:

1 polubienie

Jeszcze, qrva, nie podali.

1 polubienie

Jest!
Ma 16 sek.przewagi czyli zmiany w sumie,minimalne.A jutro wiecej gór.

1 polubienie

jeeeest !!! Ma 16 sekund nad Kerboal… :+1: :+1: :+1: :grinning:

1 polubienie

A Ty jedną nade mną… :joy:

?
Jedną co… :innocent:
Aaaaaa…No to w @benaskowym konkursie nie miałbyś szans :wink:

2 polubienia

Czy brakuje igrzysk? Tusk właśnie ogłosił że Polska bedzie sie ubiegać o organizację olimpiady w 2040 lub 44 roku (wcześniej nie ma szans)

1 polubienie

On juz krzyczal,cytuję “Hurra!My potrafimy!” [a propos igrzysk w Zakopanem] :wink:

To prawie to samo, co np w 2088. Sprytne z jego strony.

1 polubienie

No nie wcześniej naprawdę sie nie da. 2032 - Brisbane. 2036 zaklepali sobie Niemcy na stulecie tej w Berlinie i raczej trudno będzie ich pokonać w głosowaniu. A dwie kolejne olimpiady tak blisko siebie? Tez raczej nie przejdzie. Wiec najbliższy możliwy termin to 2044. Stulecie Powstania Warszawskiego. I stulecie Polski Ludowej :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie