Brakuje igrzysk czy mamy dość?

Może by najpierw ludzie mogli na chleb zarobić zamiast igrzyska robić?

Zawsze mozna zarabiac budujac obiekty hotelowo sportowe

3 polubienia

20 lat temu to na stadionach jeszcze bazary bywały.
Inwestycyjnie to duzo czasu, kwestia jak to sfinansować?

Ciekawe… Czyżby Tusk chciał tak długo rządzić? Ale, prawdę mówiąc, to 2040 by mi pasował. Miałbym wtedy dopiero 88 wiosenek, czyli…, kurna, przechodzę na zdrowy tryb życia… :rofl:

1 polubienie

Zarabia się jako miejsce na Ziemi.Jako członek sportowej społeczności oraz cywilizacji.Zarabia się na turystyce oraz jako państwo do odwiedzenia na przyszłość.Nie ma lepszej promocji w obecnym świecie.
I nie ma lepszej okazji do poprawy właściwie wszystkiego.
Kazde igrzyska ale i mistrzostwa, zawsze to udowadniają.

2 polubienia

No tak, zdrowy tryb życia powiadasz?
To znaczy piwo bezalkoholowe?
Orzeszki i lekkostrawna gotowana cielecina lub piers z indyka bez skory z jarzynami na parze i ryżem?

Piwo bezalkoholowe zawiera maksymalnie do 0,5% alkoholu. Oznacza to, że biorąc pod uwagę śladową ilość alkoholu, wypicie bezalkoholowego piwa dostarcza mniej więcej tyle alkoholu co kiszona kapusta czy porcja winogron, dlatego nie powinno mieć negatywnego wpływu na zdrowie

1 polubienie

Wyraźnie napisałem zdrowy, a piwo bezalkoholowe by mnie zabiło bo mam niepomiernie delikatny organizm. Zatem podwajam dawkę piwa konwencjonalnego przede wszystkim. Od czegoś trzeba ten zdrowy tryb zacząć… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Przy tym wyborze jaki jest w Polsce i niestety fatalnej jakosci wina ( sadze, ze to nieprawidłowy transport i przechowywanie) to z bólem watroby muszę przyznać, że piwo jest jedna z podstaw zdrowego trybu życia.

1 polubienie

Prawdę mówiąc, to bardzo byłbym za igrzyskami w Polsce. Czasu na przygotowania w bród. Inwestycja bardziej nakręciła by koniunkturę.
Słowa Tuska, jednakowoż biorę za zagrywkę polityczną, ale pomysł jest dobry.

2 polubienia

Tymczasem fantastyczny etap na Vuelcie.Ben O’Connor właśnie traci czerwoną koszulkę na rzecz niezmordowanego Primoza Roglica!
Bora Hansgrohe triumfuje jak chyba nigdy dotąd.Kapitalna akcja Vlasova i Roglica!