Bucza to za mało?

– ale to tak nie działa. Zostawisz im Putina, to dostaną Rosję. Chyba nie sądzisz, że ją oddadzą jak Putin odejdzie z polityki? :wink:

Chinczycy jak Rosje dostaną to juz jej nie oddadza.
Nigdy nie piles na imprezach za polsko chińską granicę na Uralu i za flote radziecką - do dna?

2 polubienia

– czyli na podstawie własnej niewiedzy i tego że gdzieś indziej przysłowiowych Murzynów biją pozwalasz mi mieć własne zdanie. Daruj sobie… :wink:

Mozesz byc tak mily i nie cytowac wybiorczo? I do tego wyrwane z kontekstu?

2 polubienia

Powinno być; - nie dotarło do mnie. Mimo, że szukałem.

3 polubienia

To specjalność kolegi @Wabbit

2 polubienia

Ale na tym dyskusja nie polega…

18+

Ale, rozumiesz, ludzie lubią mieć coś na obiad. Lubią też polityków, którzy się z tego nie podśmiewają… :wink:

Kto pił, temu teraz się spełni… :wink:

Ja rozmawiam bez pośredników. To tak dla jasności… :wink:

Rozumiem.

Czyli wracamy do punktu wyjścia: nie wiadomo, co się dzieje. A pamiętasz może taki kawał z czasów PRL-u jeszcze? 20 osób to nielegalna demonstracja, 50 osób to nielegalna organizacja, 10 milionów osób to garstka ekstremistów. Jak przeczytałem o tej ‘skrajnej’ prawicy stanowiącej jedną trzecią francuskich wyborców, od razu mi się skojarzyło. I z tego będę się mógł śmiać niezależnie od ostatecznego wyniku wyborów… :wink:

Polska od morza do morza (ba, oceanu nawet) juz sie spelnila. Co prawda w ramach UE, ale zawsze :joy_cat::wink:

2 polubienia

W ten sposób patrząc, to granicę polsko-chińską też już mieliśmy, ale straciliśmy ją po I-szej wojnie światowej… :wink:

W ramach carskiej Rosji? :joy_cat:
No niezupelnie, bo Polski jako niezaleznego kraju na mapie nie bylo.

1 polubienie

I nie na Uralu… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No widzisz. Polski sięgającej do wybrzeża Atlantyku też na mapie nie ma, co już ci jakoś nie przeszkadzało… :wink:

Ty nie cwaniaczkuj. Polski wtedy w ogole nie bylo…

1 polubienie

No jakby się uprzec i cara tytul króla Polski do czegos zobowiązywał?
To gdzies hen, na Amurze?
Wspolczesnie to nie ma co o tym marzyć :wink::rofl:

1 polubienie

Naucz się czytać mapy, to wtedy pogadamy kto tu cwaniaczkuje… :wink: