Szkoda że wszystkie te Ukrainki mają dzieci. Dziecko nie powinno żyć z pijakiem pod jednym dachem
Opcja, opcje - to możliwość, możliwości.
Więc jeśli to wszystko, co opcjonalnie posiadasz, musisz balansować na skraju ubóstwa. Opcjonalnie musi to być bolesne.
.ubolewam.
A bez rogów to tylko kawalerowie?
nie zazdrość
Czyli nierogacizna…
@Devil Może niektóre jednak bez dzieci? Albo mężowie już polegli na froncie…
@Devil Rzuć lepiej to picie. Wyjdzie Ci na zdrowie.
Ludzie mają życie społeczne, więc nie oczekuj, że się pięknota skupi na Tobie tylko… Nawet Ty pijesz z nami, chociaż my nie pijemy
Dużo małżeństw, rodzin bogactwo rozbiło, innym wygrane rozum odebrały itd. Na starość i tak torba i kij czeka, bo stałe mało
Chyba też ważne jest jak te pieniądze są zdobyte. Szybko czy może solidnie uzbierane przez całe życie, poprzez inwestycje, etc. Szybko, tzn. gdzieś wygrane, lub na super interesie zrobione.
Czy poprzez własne umiejętności zdobyte, lub nawet ciułaczą pracą.
Tak sam sobie myślę, całe życie harowałeś, masz dużo kasy, ale stary jesteś i wtedy sobie myślisz, co z tego. Już przyjemności tych samych z młodości nie zaznasz, a tam wcześniej pieniędzy nigdy nie było.
Takie paradoksy. Później sobie myślisz, kasa jest, etc. ale czy warto było marnować większość życia na ich uciułanie? Co by było jakbyś bardziej mniej uzależnione życie od pieniędzy wiódł. Oczywiście sytuacja prawie niemożliwa, bo żyjemy w socjalistycznym świecie, i do pracy prędzej czy później zostaniesz zobowiązany.
A zobaczcie, jak takie panie tracą setki tysięcy, bo się “zakochały” w internetowym admirale z amerykańskiej armii No to przecież musi być coś w psychice chyba, że ktoś tak lgnie do osoby, której nie zna.
…i skąd one mają setki tysięcy, jak człowiek ciułając często na życie nie ma. I głodu się boi zwłaszcza jak wojna.
Najlepiej pięknym, mlodym, bogatym i do tego z ukladami dynastycznymi.
Albo zostać tikrokerem
Zycie krotkie, ale barwne
Carpe diem
Ostatnio młode piękne toktokerki giną nagle. Chyba 2 tak zginęły… Zresztą młoda już byłam a czy piękna…
Nie sledze. Konta nie mam. Tego skondensowania głupoty nawet Lem nie przewidzial.
Edit. Tiktok jako taki chcesz czy nie stal sie fragmentem metaversum - ale mozesz, nie musisz
Mam czekać na ich żałobę?!
Ty nie czekaj, tylko zapierdzielaj po piwo. A jak se chlupniesz, to od razu ci się rozjaśni pod deklem.
No. A i pewności siebie będzie więcej
Ale Ci sie na filozofie zebralo😉
Prawie jak mi po drugim piwie
Edit.
Bitcoin ? Działka rolna na Jowiszu czy kup pan kolumne Zygmunta?