Bycie obrzydliwie bogatą

E tam, tzw. melancholijna sobota :grin:

1 polubienie

A co wygrałąś w totka? Jak tak to możesz se kupić sklep z bluzkami nie bluzki.

Na razie muszę się zmieścić w czasie i rozpisce z odsyłaniem …

2 polubienia

Tiaaa. Kolega @dedlx wykazuje cechy samobójcy planujac wyprawe do Sevilla :wink:

Palcem po mapie nie jest groźnie. Jego wyprawy to… kłamstwo.

Pozostaje mieć nadzieję, że nie będąc ani młoda, ani piękna ani bogata nikt się nieuczciwy nie napatoczy. Chyba, że będzie myślał, żem chociaż piękna :smiley:

2 polubienia

Moze wodki zabraknac i uzna Twój sweterek za brzydki :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ej, to jak moja uroda nie będzie najlepsza w jego oczach znaczy żem uratowana a ze mną moje nieistniejące bogactwo.

2 polubienia

A co Ty tak od razu wymyślasz sobie ratunek? A jak będzie miał dobre oczy i dostrzeże Twą przecudną urodę?
Wtedy to już się nijak nie wywiniesz. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Czy ja wiem, czy dostrzeże… :thinking:

2 polubienia

Nie możesz z góry zakładać, że się ślepawy trafi :smiley:

2 polubienia

:smiley: Nie wiem, czy odebrać paczkę :thinking: Siada mi motywacja do odesłania, a tyle trzeba odesłać…

2 polubienia

To może mniej zamawiaj?

1 polubienie

Racja :frowning:

2 polubienia

Ja wychodzę z założenia, że na złotym kiblu nie sra się wygodniej. Druga sprawa, że gdy człowiek nie ma, to chce mieć, ale gdy już ma, to chce więcej.

Jeśli zaś chodzi o szczęście, to jest ono uczuciem, czyli naukowcy powinni wymyślić jakąś operację mózgu, np. wszczepienie jakieś elektrody. Ewentualnie naukowcy by mogli wymyślić jakiś środek farmaceutyczny. Niestety, takie szczęście by było wbrew interesom państw, wielkich firm oraz przywódców religijnych, ideologicznych i politycznych.

3 polubienia

Co do szczęścia? Przećwiczony temat od budowniczych zigguratow.

3 polubienia

@Daniel86 Farmakologiczne formy szczęścia są już dostępne od lat…

4 polubienia

Jak nie będzie kłującego w oczy różu :stuck_out_tongue_winking_eye: to dostrzeże, chyba ?

1 polubienie

Nie używam tego określenia.
Obrzydliwe jest/bywa jedynie to co robi sie niekiedy z bogactwem.Lub moze nawet bardziej,to czego się NIE ROBI.

4 polubienia

Idealnie w punkt… :+1:

2 polubienia