Była awaria?

Kto? Co? Jak? Dlaczego?

Ha, ha , ha, to JA!!! :joy:

Plus???

1 polubienie

???
Że co?

1 polubienie

No, rybcia się utopiła, wszak mamy weekend… :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Bo nie wiem na co liczyć… :scream:

1 polubienie

A co jeśli pobiegła z laptopem do serwisu, sądząc, że to nie forum a sprzęt się zbiesił ? :thinking:

1 polubienie

NIE pobiegła… :money_mouth_face:

1 polubienie

To znaczy, że coś wiesz. Jak jest cała i zdrowa, to spoko

2 polubienia

A ja lubię schabowe.

2 polubienia

A ja wolę kotlety panierowane w bułce, z karczku.
Są bardziej “socyste”

2 polubienia

Żarlbym jak prosiak

1 polubienie

https://www.cs.put.poznan.pl/mkomosinski/p/murphy.html

3 polubienia

Patrz @Devil,
robię takie

Najpierw smażę aż panierka będzie chrupka i przypieczona. Zdejmuję z patelni, dodaję do tego cebulę i warzywa jakie mam. Nakładam na to kotlety i duszę aż będą się w buzi rozpływały.

2 polubienia

Dawaj mnie to kurła Halina!

1 polubienie

Dziękuję @Szczery_do_BULU za szczegółowe wyjaśnienie :wink:

2 polubienia

@Devil, a Twoje imię to tajemnica? Kurde, kilka razy chciałam o nie zapytać.

1 polubienie

Michał. Jak archanioł który spuścił wpier.dol mojemu guru.

1 polubienie

Też ładne :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Devil, sprawdziłam co mają na Michała :wink:

Michał posiada skłonność do zamykania się w sobie i osądzania innych z pewną surowością. Jest niezbicie przeświadczony, iż życie powinno się toczyć wokół niego. To bardzo subiektywny mężczyzna, który rzadko próbuje postawić się na czyimś miejscu. W postępowaniu kieruje się logiką, stąd charakterystyczna sztywność zachowań i sądów oraz całkowity brak dyplomacji. Jego ulubione powiedzenie to „wóz albo przewóz”. Gdy napotyka na trudności – walczy.
Czułym punktem Michała jest jednak duma. Można wiele osiągnąć, zręcznie wykorzystując jego pragnienie bycia najlepszym. Posiada bardzo dobrą pamięć, zwłaszcza w dziedzinie uczuć. Nie zapomina ani o tym, co mu zrobiono dobrego, ani krzywd.

1 polubienie