oj Wy cienkie bolki nie tyle awaria . sztucznej inteligencji zabki zaczely wyrastac
O kurde! Ale mnie zagięłas tą firanka i farba! Wypróbuję na pewno
Uffff
Świetne to! I fajnie wyglada
Chciałam ozdobić jakoś mebelki na działce i podpatrzyłam pomysł w necie. Ja nie używałam farby w sprayu, tylko tej akrylowej i wałka. Jeśli tak zrobisz, dobrze zabezpiecz firanka, żeby się nie zsuwała.
Teraz tak sobie myślę, że farba z rozpylaczem lepsza.
@Vilemo, a jakiej farby do mebli używasz? Akrylowej, czy tej Annie Sloan?
Niemal wszystko sie zgadza
Akrylowej albo kredowej. Zależy z czego robię i jaki ma być efekt koncowy.
Nigdy nie używałam tych preparatów A.S.
Oglądałam filmy na Youtube, super wydajne są i można nimi malować wszystko.
Tylko, że wodne-akrylowe są tańsze.
U mnie też nie działało wczoraj. W związku z tym proponowałbym, żeby awaryjnym kanałem komunikacji było konto Pytamy na Facebooku, Twitterze lub innym popularnym portalu społecznościowym.
Popieram.
Zgadzam się.
No tak. Bo potem gówno wiemy.
Nigdzie z wymienionych miejsc nie mam konta.
Ja wczoraj pytałam na kafeterii
Konto nawet założyłam.
Fb nie jest zły. Ja mam fake konto. Nazwa “Michał Ohio”.
Właśnie wczoraj i ja bawiłem u Antykwy. Że się też kolego nie spotkaliśmy. W końcu zebrałem siły i rozwiązałem kilka jego zaległości. Ja Ci tu Panie chcę odpowiedzi wysłać a tu że strony nie ma, że nie istnieje albo że gdzieś znikła. Nawet zapytałem u siebie o co biega, ale nikt nie wiedział, to nie odpowiedział. Zapodaję z tej okazji czerwoną chińską piosenkę w wykonaniu Murzyna.
Tak wiem, większego dziwactwa już dziś nie zobaczysz.
Ja też nie mam kont, ale zdarzy mi się czasem rzucić okiem na konta znanych ludzi, youtuberów, portali lub firm. Niedawno nawet odkryłem, jak na Instagramie wchodzić w zdjęcia nie mając konta.
Instagram go nienawidzi. Odkrył prosty trik na wchodzenie w zdjęcia jako niezalogowany użytkownik. Zobacz jak >>>
No bo tak jest!
Wczoraj zapytałam na fejsie o awarię i WIEMKTO mi odpowiedział.
Dzisiaj odkryłam,że PYTAMY działa i post skasowałam.O!
Po co mam wchodzić w zdjęcia na portalu, którym mnie nie ma?
Żeby zobaczyć zdjęcie w powiększeniu lub poczytać komentarze. Czasem też jedno “zdjęcie” to zbiór kilku zdjęć lub filmik.
Ciebie nie ma na Instagramie, ale może kogoś obserwujesz tam.