Kurczę…!
Co @elsie ?
No, 1000 złotych???
Kanałowe leczenie w takich cenach się mieści, dodaj do tego jeszcze prześwietlenia zęba.
Aaaa, myślałm, że chodzi o fryzjera…
@elsie tysiąc złotych na fryzjera wydają (chyba) te, które płacą 20 tys za poprawienie noska
Moglo chodzic o fryzjera Szydlo sadzac po jej wydatkach na “wizaż”?
Jeśli pracuje za granicą to zapewne musiał o tym napomknąć niechcąco… ( że zależy mu na czasie bo… itp) i może dlatego mu doliczali więcej>? Takich rzeczy się nie mówi gdzie się pracuje, bo te pazery;] kalkulują potem wysokością zarobków i naliczają każdemu wedle uznania.
Ewa trzeba popytać, normalnie gdy kiedyś miałam leczonego kanałowo to chyba w dwie wizyty ogarnęła tyle to zajmuje… a nie 6 jak coniektórzy piszą! ( i co wizyta płatna:) czasem tłumaczą się tym, że ząb miał kilka kanałów do wyczyszczenia… i kasują więcej tego nigdy nie wiesz…z tego co czytam gdy zaniepokojeni pacjenci wychodzą z punktów stomatologicznych, te inni piszą że leczenie wynosi 450-500zł. Dentysta ci powie że gdybyś starcił zęba to implant kosztuje 5 tys…
@humoreska, ten lekarz ma takie ceny, mąż i ja też zaliczyliśmy u niego wizytę. Syn przed leczeniem musiał zrobić Rtg. Dla przykładu. Ja za mały ubytek, wręcz maleńki, zapłaciłam 400 zł.
Ok to rozumiem jak wiedzieliście o cenniku wcześniej to okey.
Wiedzieliśmy.
Pykłam ariadę! Jupiiii
Bravo Ty! Ja nie ruszałam jeszcze, jak poczuję ten moment to zrobię…
Właśnie mi Szefu wytłumaczył, narysował jak krowie na granicy
Mi też trza będzie łopatologicznie inaczej się nei da…
Pożyczysz mi ściągi? hahahha
Bardzo chętnie, ale autor sam zaproponował pomoc. On czeka i na Ciebie
Nietrudna.
@birbant , dla Ciebie kujonie wszystko łatwe.
Nie masz pojęcia jaki to wysiłek, gdy głupek próbuje się z tym zmierzyć
Ale Ty nie jesteś głupek. Wręcz przeciwnie.