Byliście już u fryzjera ?włoski zrobione ? bo ja mam kudły takie że aż straszę

Kurczę…!

1 polubienie

Co @elsie ?

1 polubienie

No, 1000 złotych???

1 polubienie

Kanałowe leczenie w takich cenach się mieści, dodaj do tego jeszcze prześwietlenia zęba.

1 polubienie

Aaaa, myślałm, że chodzi o fryzjera…

1 polubienie

@elsie tysiąc złotych na fryzjera wydają (chyba) te, które płacą 20 tys za poprawienie noska :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Moglo chodzic o fryzjera Szydlo sadzac po jej wydatkach na “wizaż”?

1 polubienie

Jeśli pracuje za granicą to zapewne musiał o tym napomknąć niechcąco… ( że zależy mu na czasie bo… itp) i może dlatego mu doliczali więcej>? Takich rzeczy się nie mówi gdzie się pracuje, bo te pazery;] kalkulują potem wysokością zarobków i naliczają każdemu wedle uznania.

1 polubienie

Ewa trzeba popytać, normalnie gdy kiedyś miałam leczonego kanałowo to chyba w dwie wizyty ogarnęła tyle to zajmuje… a nie 6 jak coniektórzy piszą! ( i co wizyta płatna:) czasem tłumaczą się tym, że ząb miał kilka kanałów do wyczyszczenia… i kasują więcej :smiley: tego nigdy nie wiesz…z tego co czytam gdy zaniepokojeni pacjenci wychodzą z punktów stomatologicznych, te inni piszą że leczenie wynosi 450-500zł. Dentysta ci powie że gdybyś starcił zęba to implant kosztuje 5 tys…

1 polubienie

@humoreska, ten lekarz ma takie ceny, mąż i ja też zaliczyliśmy u niego wizytę. Syn przed leczeniem musiał zrobić Rtg. Dla przykładu. Ja za mały ubytek, wręcz maleńki, zapłaciłam 400 zł.

1 polubienie

Ok to rozumiem jak wiedzieliście o cenniku wcześniej to okey.

1 polubienie

Wiedzieliśmy.

Pykłam ariadę! Jupiiii :wink:

2 polubienia

Bravo Ty! Ja nie ruszałam jeszcze, jak poczuję ten moment to zrobię… :upside_down_face: :upside_down_face:

2 polubienia

Właśnie mi Szefu wytłumaczył, narysował jak krowie na granicy :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Mi też trza będzie łopatologicznie :smiley: inaczej się nei da…

1 polubienie

Pożyczysz mi ściągi? hahahha

1 polubienie

Bardzo chętnie, ale autor sam zaproponował pomoc. On czeka i na Ciebie :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Nietrudna. :yum:

1 polubienie

@birbant , dla Ciebie kujonie wszystko łatwe.
Nie masz pojęcia jaki to wysiłek, gdy głupek próbuje się z tym zmierzyć :wink:

2 polubienia

Ale Ty nie jesteś głupek. Wręcz przeciwnie. :blush:

1 polubienie