A ja odwrotnie, ale chyba znów kiepski mój wybór, bo na razie nic się nie dzieje szczególnego. Alu już przy tym pozostanę.
A tu piękna brameczka Amerykanów 1:0
Anglia-Walia … mecz przyjaźni
Górny screen kojarzę z meczu. Szamani ogarnęli temat i Senegal gra dalej
Anglia-Walia nie da się oglądać…Jedno z najnudniejszych spotkań jak dotąd.
Po 20 minutach przełączyłem na USA i nie żałuje.Fajny mecz a Amerykanie znowu pokazują się ze świetnej strony!
Walijczycy są albo przemęczeni [?] albo to po prostu nie taka ekipa jak kiedyś na mistrzostwach Europy.Graja totalny piach a Anglicy się nudzą…
Zostanę przy tym drugim meczu.
Dlatego wybrałem ten mecz Stawka wysoka, Iran grał wcześniej otwarty futbol więc emocje gwarantowane
O, widzę w necie, ze Anglicy w 2 minuty załatwili mecz.
Anglia wygrywa grupę, a więc grają z Senegalem w kolejnej rundzie.
Piekna bramka z rzutu wolnego!
Anglia zrobiła swoje.
Zaczęli wcześniej to się zalapalem na obie bramki
Ale mecz który mimo wszystko,podgladalem,beznadziejny.
Tzn.Walia nie istniała i aż dziw bierze co się nimi stało…
W kolejnej rundzie:
Anglia - Senegal
USA - Holandia
Jak dla mnie dość proste mecze do typowania. Chyba że … nie to niemożliwe. Typ na Anglię i Holandię
Załapałem się na doliczony czas. USA wybrnęły i grają dalej.
Amerykanie w drugiej połowie zawiedli. Oddali inicjatywę rywalom przez co zafundowali swoim kibicom nerwówkę w końcówce kiedy piłki mijały słupki bramki. Wysoce nieodpowiedzialna taktyka, jakby nie byli świadomi ze bramka wyrzuca ich z Mundialu.
No raczej tak bo Amerykanie w drugiej połowie nie pokazali nic.I przez to trudniej orzec na co ich stać…Wydaje się ze wyjście z grupy to ich maks…Ale teraz trochę odpoczną i…zobaczymy
Natomiast Anglia-Senegal to coś jak kiedyś z Kamerunem…Tylko ze Anglicy zamiast Linekera,maja cholernie mocny i równy zespół…
Senegal,mistrz Afryki,zagra na całego ale jeśli na początku nie strzela 1 lub 2 bramek, Anglicy powinni to wygrać ze spokojem.
Tymczasem nudny początkowo mecz Anglii z Walią nabrał nieco rumieńców i już później oglądało się lepiej. Zastanawia mnie słaba forma Walijczyków. Spodziewałem się, że postawią się bardziej.
A dziś nerwówa od godziny 20 czeka nas.
Po południu otworzę nowy temat, bo tu już 350 wpisów zanim człowiek się obejrzał. Jeszcze się eliminacje nie skończyły, a mamy już tyle dyskusji.
Będziemy jechać dalej na następnym serwisie.
Nie wiem czy Duńczycy znajdą sposób na Australię ale w tym drugim meczu,pachnie mi rozstrzygnieciem po starej przyjazni
No a teraz po kontrze Kangura to juz może nie być tematu!
Brawo Australia!!!
Na razie wynik oby meczów bardzo podobający mnie się jest.
Czy ja za dużo od życia wymagam, że chciał bym , aby tak zostało?
Mecze oglądam na obczyźnie czyli w Belgii, więc mnie, póki co, mnie tu nie będzie, albowiem pisanie z telefona to dla mnie kara za grzechy moje…