C.d Serwisu sportowego 14. Katar

A ja odwrotnie, ale chyba znów kiepski mój wybór, bo na razie nic się nie dzieje szczególnego. Alu już przy tym pozostanę.

A tu piękna brameczka Amerykanów :soccer: 1:0 :grin:
Anglia-Walia … mecz przyjaźni :joy:

Działo się na boisku jak i na trybunach…

1 polubienie

Górny screen kojarzę z meczu. Szamani ogarnęli temat i Senegal gra dalej :grin:

2 polubienia

Anglia-Walia nie da się oglądać…Jedno z najnudniejszych spotkań jak dotąd.
Po 20 minutach przełączyłem na USA i nie żałuje.Fajny mecz a Amerykanie znowu pokazują się ze świetnej strony!

2 polubienia

Walijczycy są albo przemęczeni [?] albo to po prostu nie taka ekipa jak kiedyś na mistrzostwach Europy.Graja totalny piach a Anglicy się nudzą…
Zostanę przy tym drugim meczu.

3 polubienia

Dlatego wybrałem ten mecz :wink: Stawka wysoka, Iran grał wcześniej otwarty futbol więc emocje gwarantowane :wink:

2 polubienia

O, widzę w necie, ze Anglicy w 2 minuty załatwili mecz.

3 polubienia

Anglia wygrywa grupę, a więc grają z Senegalem w kolejnej rundzie.

1 polubienie

Piekna bramka z rzutu wolnego!

3 polubienia

Anglia zrobiła swoje.

Zaczęli wcześniej to się zalapalem na obie bramki :innocent:
Ale mecz który mimo wszystko,podgladalem,beznadziejny.
Tzn.Walia nie istniała i aż dziw bierze co się nimi stało…

4 polubienia

W kolejnej rundzie:
Anglia - Senegal
USA - Holandia
Jak dla mnie dość proste mecze do typowania. Chyba że … nie to niemożliwe. Typ na Anglię i Holandię

3 polubienia

Załapałem się na doliczony czas. :grinning: USA wybrnęły i grają dalej.

Amerykanie w drugiej połowie zawiedli. Oddali inicjatywę rywalom przez co zafundowali swoim kibicom nerwówkę w końcówce kiedy piłki mijały słupki bramki. Wysoce nieodpowiedzialna taktyka, jakby nie byli świadomi ze bramka wyrzuca ich z Mundialu.

3 polubienia

No raczej tak bo Amerykanie w drugiej połowie nie pokazali nic.I przez to trudniej orzec na co ich stać…Wydaje się ze wyjście z grupy to ich maks…Ale teraz trochę odpoczną i…zobaczymy :innocent:
Natomiast Anglia-Senegal to coś jak kiedyś z Kamerunem…Tylko ze Anglicy zamiast Linekera,maja cholernie mocny i równy zespół…
Senegal,mistrz Afryki,zagra na całego ale jeśli na początku nie strzela 1 lub 2 bramek, Anglicy powinni to wygrać ze spokojem.

3 polubienia

Tymczasem nudny początkowo mecz Anglii z Walią nabrał nieco rumieńców i już później oglądało się lepiej. Zastanawia mnie słaba forma Walijczyków. Spodziewałem się, że postawią się bardziej.

A dziś nerwówa od godziny 20 czeka nas.

Po południu otworzę nowy temat, bo tu już 350 wpisów zanim człowiek się obejrzał. Jeszcze się eliminacje nie skończyły, a mamy już tyle dyskusji.
Będziemy jechać dalej na następnym serwisie.

3 polubienia

Buenos żartes :wink:

6 polubień

Nie wiem czy Duńczycy znajdą sposób na Australię ale w tym drugim meczu,pachnie mi rozstrzygnieciem po starej przyjazni :face_with_raised_eyebrow:
No a teraz po kontrze Kangura to juz może nie być tematu!
Brawo Australia!!!

1 polubienie

Na razie wynik oby meczów bardzo podobający mnie się jest.
Czy ja za dużo od życia wymagam, że chciał bym , aby tak zostało?

Mecze oglądam na obczyźnie czyli w Belgii, więc mnie, póki co, mnie tu nie będzie, albowiem pisanie z telefona to dla mnie kara za grzechy moje…

3 polubienia