C.d Serwisu sportowego 14. Katar

A cieszył się jakby strzelił. Cały Ronaldo :joy:

3 polubienia

Mecz w sumie do bani…Portugalia pokazała moc ale i krańcowe lekceważenie przeciwnika w 2 połowie.Urugwaj nie potrafił zagrozić,mimo ze Portugalczycy wręcz zapraszali…Nic tu się kupy nie trzymało…
Mecz jakby na treningowych obrotach w 2 połowie.Cavani gubi piłki na swojej połowie jak junior… :face_with_raised_eyebrow:
Urugwaj rozczarowuje i to bardzo.Podobnie jak Meksyk…

Obowiązek wykonany, można iść spać… :grinning:

1 polubienie

Wspomnijmy jeszcze raz mecz Naszych sprzed kilku dni … :grin:

t_fif310pwiaeus7w_144

4 polubienia

Czas na rozstrzygnięcia w grupie A. Holendrzy nie powinni dostać kataru z Katarem i łatwo sobie poradzić.
W drugim meczu ciekawiej. Ekwador-Senegal o wyjście z grupy. Ekwadorowi, który jest faworytem wystarczy remis, ale że to mistrzostwa niespodzianek postawię przekornie na wygraną Senegalu. Póki co 30 min i 0:0.

2 polubienia

Do przerwy Twoje na wierzchu… :grinning:

2 polubienia

A Holandia z Katarem 2:0 i zapowiada się na więcej. Katarczyki daleko do domu nie mają.

1 polubienie

Oni po prostu oprocz stadionow za miliardy zapomnieli kupic sobie jeszcze zawodników :upside_down_face::joy_cat:

Ekwador poległ z Senegalem.

2 polubienia

To może nie sensacja, ale jednak niespodzianka. I 4 pkt nie wystarczyło do awansu…

4 polubienia

???
Ja tam nie odnosiłem wrażenia ze Ekwador jest faworytem.Od początku stawiałem na Senegal.
Mecz Holandia-Katar odpuściłem…Trzeba zacząć rozsądniej gospodarować czasem :innocent:
A Senegal,choc nie tak mocny jak przed laty,moze jeszcze pograć.
Ciekawie będzie jak się definitywnie skończą grupy.Wciaz nie wiadomo kto z kim :innocent:

1 polubienie

No mimo wszystko rywalizacja w Ameryce Południowej stoi na wyższym poziomie niż w Afryce. Do Mundialu nie weszło choćby Chile, które technicznie jest znacznie lepsze niż Polska, do Senegalu nie przymierzając. Afryka pilkarsko odstaje od Ameryki Południowej i to znacznie.

1 polubienie

Generalnie tak ale akurat Ekwador? :innocent:
Chile gra ładnie i radosnie,podobnie zreszta do Paragwaju ale to nie jest poziom Brazylii,Argentyny czy nawet Urugwaju który bardzo obniżył loty.
Afrykańskie drużyny trudno oceniać jednoznacznie bo są chimeryczne a ostatnio, pozbawione dawnych indywidualności.Ale akurat Senegal od dobrych 20 lat, stanowi solidna firmę.

1 polubienie

Ja odwrotnie i nie wiem, czy dobrze zrobiłem,

3 polubienia

Milo jest popatrzeć na fragmenty gry Holendrów.Oni jeszcze dużo pokażą!

Jestem tego samego zdania. Katar, akurat nie jest jakimś miernikiem jakości, ale Holendrzy na spokojnie wiedzieli co robić. Prawdę mówiąc, to dopiero od fazy pucharowej, te mistrzostwa się zaczną. I tu wyjdzie prawdziwa jakość poszczególnych drużyn.

1 polubienie

W fazie pucharowej tylko jedna sprawa, psuje zabawę.
Zreszta nie w każdym meczu więc póki co, spoko.Ale prędzej czy później,pojawia się mecze w których przynajmniej jedna ze stron będzie chciała"dociągnąć do karnych" :roll_eyes:

Karne też mają swój urok, tylko ta dogrywka nieco psuje zabawę, bo w drugiej jej połowie, przeważnie obie strony godzą się dociągnąć do karnych.

1 polubienie

No właśnie…
Tymczasem szykujemy się już w pracy na mecz Anglia-Walia :smiling_face:

2 polubienia

Ja akurat mam na ekranie USA-Iran.
Anglicy myślę ze ogarną temat i utrzymają 1 miejsce, a w drugim meczu walka o 2 miejsce

2 polubienia