Uff, jesteśmy liderem w grupie i raczej awansujemy. Ale, prawdę mówiąc, panie i panowie, to rewelki my nie gramy, oj nie gramy. To ciapate bardziej przegrały, niż myśmy wygrali. I czapki z głów przed panem Szcżęsnem…
Wole oglądać 2-3 wykorzystane na,powiedzmy,4,niż 15 nie wykorzystanych,choćby nie wiadomo jakiej urody.
Inna sprawa że chyba wszystkie ekipy jakie widziałem,cieszą sie grą.My jakby inaczej
Teraz w meczu Indian,powinien paść remis Potem my przegrywamy z Argentyną a Meksy remisują z Arabami…I bedzie 4-4-4-3
I to chyba my z Argentyną wyjdziemy…
Nogi i lapy poucinaja , publicznie…
Przy 28 % posiadaniu piłki, sukces ma 40 milionów ojców i matek
A ja mam pytanie ogólne. Czy ten saudyjski książę odwoła tę wolną środę i będą musieli odpracowywać…?
Doliczajac tych co w kolyskach jeszcze?
Oczywiście
Dziś przed nami bardzo ciekawy mecz Francji z Danią, ale dla nas jeszcze ciekawszem będzie spotkanie Argentyny z Meksykiem, bo tam drzazgi powinny lecieć.
A my se spokojnie to oglądać będziem, piwem popijając…
Nie zaszkodzi dodać, że spotkanie Francji z Danią poprowadzi sędzia z naszego kraju - Szymon Marciniak, wraz z asystentami, zarówno na boisku jak i na Varze. Jeśli nasze Orły z grupy wyjdą, być może zmierzymy się, z którymś z tych zespołów. Drabinka turniejowa tak sie układa, że wpadamy na zespoły z tamtej grupy.
No chyba z czterema punktami nie da sie nie wyjść
A jednak na poprzednim mundialu Iran i Senegal z naszej grupy nie wyszły dalej
Skrót meczu, gdyby ktoś chciał zobaczyć najciekawsze momenty …
(Po niemiecku, ale po polsku nie znalazłem)
Juz nie pamiętam ale…Jesteś pewien ze z 4 punktami?
Sprawdzałem bo coś mi świtało. Wikipedia tak podaje.Tak, z 4.
hehe, a ja właśnie tę tę transmisję oglądałem.
Ja tak jak wspomniałem, nie oglądałem. Wrzuciłem tylko te filmiki. Ale mecz, jak się zdaje był ciekawy.
Trzecia tajemnica Lewego. Wygląda na to, że Lewy nie ma jaj. Wszyscy w murze je zasłaniają. Lewy woli chronić pępek.
Z tego wynika, że ma stalowe jaja.
Francja - Dania 2:1, czyli bez niespodzianki. A mecz był niezły. Francuzi zapewnili sobie wyjście z grupy.