C.d Serwisu sportowego 14. Katar

Uff, jesteśmy liderem w grupie i raczej awansujemy. Ale, prawdę mówiąc, panie i panowie, to rewelki my nie gramy, oj nie gramy. To ciapate bardziej przegrały, niż myśmy wygrali. I czapki z głów przed panem Szcżęsnem…

3 polubienia

Wole oglądać 2-3 wykorzystane na,powiedzmy,4,niż 15 nie wykorzystanych,choćby nie wiadomo jakiej urody.
Inna sprawa że chyba wszystkie ekipy jakie widziałem,cieszą sie grą.My jakby inaczej :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Teraz w meczu Indian,powinien paść remis :joy:Potem my przegrywamy z Argentyną a Meksy remisują z Arabami…I bedzie 4-4-4-3
I to chyba my z Argentyną wyjdziemy… :innocent:

Nogi i lapy poucinaja :wink:, publicznie…

Przy 28 % posiadaniu piłki, sukces ma 40 milionów ojców i matek :wink:

2 polubienia

A ja mam pytanie ogólne. Czy ten saudyjski książę odwoła tę wolną środę i będą musieli odpracowywać…? :shushing_face: :rofl:

2 polubienia

Doliczajac tych co w kolyskach jeszcze?

1 polubienie

Oczywiście :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dziś przed nami bardzo ciekawy mecz Francji z Danią, ale dla nas jeszcze ciekawszem będzie spotkanie Argentyny z Meksykiem, bo tam drzazgi powinny lecieć.
A my se spokojnie to oglądać będziem, piwem popijając… :grinning:

3 polubienia

Nie zaszkodzi dodać, że spotkanie Francji z Danią poprowadzi sędzia z naszego kraju - Szymon Marciniak, wraz z asystentami, zarówno na boisku jak i na Varze. Jeśli nasze Orły z grupy wyjdą, być może zmierzymy się, z którymś z tych zespołów. Drabinka turniejowa tak sie układa, że wpadamy na zespoły z tamtej grupy.

4 polubienia

No chyba z czterema punktami nie da sie nie wyjść :smiling_face:

A jednak na poprzednim mundialu Iran i Senegal z naszej grupy nie wyszły dalej :wink:

Skrót meczu, gdyby ktoś chciał zobaczyć najciekawsze momenty …
(Po niemiecku, ale po polsku nie znalazłem)

4 polubienia

Juz nie pamiętam ale…Jesteś pewien ze z 4 punktami?

1 polubienie

Sprawdzałem bo coś mi świtało. Wikipedia tak podaje.Tak, z 4.

1 polubienie

hehe, a ja właśnie tę tę transmisję oglądałem.

1 polubienie

Ja tak jak wspomniałem, nie oglądałem. Wrzuciłem tylko te filmiki. Ale mecz, jak się zdaje był ciekawy.

1 polubienie

Trzecia tajemnica Lewego. Wygląda na to, że Lewy nie ma jaj. Wszyscy w murze je zasłaniają. Lewy woli chronić pępek.

Screenshot (167)

1 polubienie

Z tego wynika, że ma stalowe jaja.

Francja - Dania 2:1, czyli bez niespodzianki. A mecz był niezły. Francuzi zapewnili sobie wyjście z grupy.

3 polubienia