Albo dobry refleks i uważa, ze zdąży
Gdzies czytalam, ze rzeczywiście ma czas reakcji ponad przecietnosc.
To już wyjątkowa makabra…
Coz…Pamietam nawet nazwiska z 1974 i 1978 roku,takich reprezentacji jak Zair,Haiti czy Meksyk lub Tunezja a faktów z przed paru lat nie kojarzę.Starosc?
Niekoniecznie. Wtedy nie było tyłu źródeł informacji. Teraz jest tego multum… Młyn informacji, nie da rady wszystkiego zapamiętać.
Tak,to prawda…Ale tez imprez podobnej rangi prawie nie było.Dzisiaj same puchary nokautują ludzka pamięć…
A za moment Argentyna z Meksykiem. Argentyńczycy są w paskudnej sytuacji, dla nich ten mecz jest meczem pucharowym, przegrają, to nie wyjdą z grupy. Presja jest, bo to teraz ich mecz o wszystko.
A Polska pokazała Argentynie, jak się z Arabami wygrywa…
Jak padnie remis to obie ekipy będą miały problem…
Tak. Z tym, że przegrana Argentyny eliminuje ją z gry.
No i do szatni bez goli.
Tego się nie da oglądac!
Nudne,nie do wytrzymania widowisko…I do tego jeszcze te pady, to tandetne aktorstwo…
Dla mnie, z tych meczy które widziałem,zdecydowanie najgorsze spotkanie.
Ja też się spodziewałem lepszego widowiska. A co do wyniku? Tu może paść każdy, bo jakoś tej “lepszości” Argentyńczyków nie widać za bardzo.
Jak jeszcze raz zobaczę jak facet dostaje w kolano ale chwyta się za pysk to rzucę czymś w ekran!
A jakby dostał w pysk, to za kolano będzie się chwytał…
Właśnie miałem napisać, że pachnie golem dla Albiceleste, ale nie zdążyłem i 1:0.
W II połowie gra Argentyny nabrała rumieńców. Co na to Meksyk? Nie wydaje mi się, że to odrobi, ale…, zobaczymy…
Argentyna może się przejechać na tym częstym łapaniu przeciwnika na spalonym…
Mam nadzieję, że Meksykanie się wezmą do roboty. Remis proszę!
Chyba się nie wezmą. Tak to wynika z tego, co widzę. Szkoda, że Lewy nie walnął karnego z nimi, mielibyśmy już spokój, a tak, to trzeba będzie minimum zremisować z temy pasiakamy.
Komentujący w TVP mecz M. Borek właśnie poinformował, że selekcjoner Michniewicz nie jadł kolacji, tylko od razu po meczu wybrał się na mecz ARG - MEX. Zobaczymy co wymyśli na Argentynę, po tym co dziś zaobserwuje.
No i po ptokach dla Meksyku. Argentyna łupła im drugą bramkę.
Jak to co? Cała 11 muruje bramkę.
Jeśli wyjdziemy z pierwszego… Możemy być murarzami
Guzik się wzieli…
Ja to juz dzwiek wylaczylam, bo mnie polscy komentatorzy wykończą
Z drugiego, to chyba na Francję trafiamy.