C.d Serwisu sportowego 14. Katar

Albo dobry refleks i uważa, ze zdąży :wink:
Gdzies czytalam, ze rzeczywiście ma czas reakcji ponad przecietnosc.

To już wyjątkowa makabra…
Coz…Pamietam nawet nazwiska z 1974 i 1978 roku,takich reprezentacji jak Zair,Haiti czy Meksyk lub Tunezja a faktów z przed paru lat nie kojarzę.Starosc? :innocent: :thinking:

1 polubienie

Niekoniecznie. Wtedy nie było tyłu źródeł informacji. Teraz jest tego multum… Młyn informacji, nie da rady wszystkiego zapamiętać.

1 polubienie

Tak,to prawda…Ale tez imprez podobnej rangi prawie nie było.Dzisiaj same puchary nokautują ludzka pamięć…

1 polubienie

A za moment Argentyna z Meksykiem. Argentyńczycy są w paskudnej sytuacji, dla nich ten mecz jest meczem pucharowym, przegrają, to nie wyjdą z grupy. Presja jest, bo to teraz ich mecz o wszystko.

A Polska pokazała Argentynie, jak się z Arabami wygrywa… :joy:

5 polubień

Jak padnie remis to obie ekipy będą miały problem…

1 polubienie

Tak. Z tym, że przegrana Argentyny eliminuje ją z gry.

1 polubienie

No i do szatni bez goli.

Tego się nie da oglądac!
Nudne,nie do wytrzymania widowisko…I do tego jeszcze te pady, to tandetne aktorstwo… :roll_eyes: :face_with_raised_eyebrow:
Dla mnie, z tych meczy które widziałem,zdecydowanie najgorsze spotkanie.

1 polubienie

Ja też się spodziewałem lepszego widowiska. A co do wyniku? Tu może paść każdy, bo jakoś tej “lepszości” Argentyńczyków nie widać za bardzo.

1 polubienie

Jak jeszcze raz zobaczę jak facet dostaje w kolano ale chwyta się za pysk to rzucę czymś w ekran!

2 polubienia

A jakby dostał w pysk, to za kolano będzie się chwytał… :rofl: :man_shrugging:

Właśnie miałem napisać, że pachnie golem dla Albiceleste, ale nie zdążyłem i 1:0.
W II połowie gra Argentyny nabrała rumieńców. Co na to Meksyk? Nie wydaje mi się, że to odrobi, ale…, zobaczymy…
Argentyna może się przejechać na tym częstym łapaniu przeciwnika na spalonym…

2 polubienia

Mam nadzieję, że Meksykanie się wezmą do roboty. Remis proszę!

1 polubienie

Chyba się nie wezmą. Tak to wynika z tego, co widzę. Szkoda, że Lewy nie walnął karnego z nimi, mielibyśmy już spokój, a tak, to trzeba będzie minimum zremisować z temy pasiakamy.

2 polubienia

Komentujący w TVP mecz M. Borek właśnie poinformował, że selekcjoner Michniewicz nie jadł kolacji, tylko od razu po meczu wybrał się na mecz ARG - MEX. Zobaczymy co wymyśli na Argentynę, po tym co dziś zaobserwuje.

2 polubienia

No i po ptokach dla Meksyku. Argentyna łupła im drugą bramkę.

2 polubienia

Jak to co? Cała 11 muruje bramkę.

2 polubienia

Jeśli wyjdziemy z pierwszego… Możemy być murarzami :innocent:

1 polubienie

Guzik się wzieli…
Ja to juz dzwiek wylaczylam, bo mnie polscy komentatorzy wykończą :joy_cat::wink:

1 polubienie

Z drugiego, to chyba na Francję trafiamy. :shushing_face:

1 polubienie