Cechy seksownego mezczyzny

Jako wektor przenoszenia srodka ciezkosci istnieje.
Masz okazje się wykazać i policzyc ile musi ważyć platforma takiego buta wysokości wzglednej wirtualnego obcasa 11 cm, żeby osoba wazaca 60 kg, 170 cm wzrostui noszaca rozmiar standardowy 37 po dwoch krokach nie musiala zostac pacjentem traumatologa ortopedy i dentysty?

1 polubienie

Zmywanie naczyń :white_check_mark:

Odkurzanie :white_check_mark:

Naprawa kranu :cross_mark:

Praca zarobkowa :cross_mark:

Za 50% należy się dwója.

1 polubienie

Juz mi rozwalil temat…i słodycz znaczącego spojrzenia nawet nie zostala tu poruszona

1 polubienie

No cóż, podobno slodycze sa niezdrowe?

2 polubienia

Geminidy spadaja, kto widzial niech wrzuci fotke…

2 polubienia

U mnie ,aczal się tydzień łez. Jutro alert, bo ulewy i wiatr.

2 polubienia

W sumie jest jak ja i @Devil..

Chyba jesteś zwolenniczką końca ,świata.

Potrafi rozmawiać, a nie tylko monologować. Jest przyjacielem swojej kobiety. Wie, że o wspólny dom i wspólnie dzieci się dba - tak po prostu.

3 polubienia

Faceci mają lepsze warunki do mądrości (więcej wolnego czasu), co zawdzięczają poświęceniom swych żon, partnerek, więc powinni darzyć je maksymalnym szacunkiem i wdzięcznością,

bo inaczej zostanie sam, usiądzie na drzewie, ręce w kieszeniach będzie miał, i śpiewał będzie ula la la la la la..

1 polubienie

maja, bo ktos za nich musi myslec o wielu sprawach :confused:

2 polubienia

Bo ja wiem?
Macho twierdza, ze to oni sa od myslenia.
Jak sie od zmiany firanek przed swietami wykręcić

2 polubienia

Akurat sam nie jestem przekonany, czy mam ten nadmiar wolnego czasu, bo sam się przecież ten ludzki bajzel nie zmieni.. czyli mam co robić z wolnym czasem..

1 polubienie

To już pozostawiam paniom do oceny.Ale wiem że potrafię słuchać…I wolę to znacznie, od trajkotania które mnie męczy i wyprowadza z równowagi…
Jestem też pełen entuzjazmu wobec dziewczyn i kobiet z pasja.Zreszta taka beatlesowska “pokojowa akceptacja” to chyba także coś co mogę sobie przypisać.Nie toleruję chyba tylko papierosów i…brudu.
I przede wszystkim złośliwości.

1 polubienie

@harmonik Proponuję zapisać się do najbliższego klubu seniora. Poznasz nowe kobiety, będziesz rozchwytywany, zostaniesz gwiazdą, może nawet jakiś związek Ci się trafi. Trochę wiem jak to działa bo sama prowadziłam zajęcia z seniorami i jestem blisko takiej seniorskiej świetlicy na co dzień. Polecam.

3 polubienia

Myślisz @waranzkomodo, że to łatwo zmienić ugruntowane światopoglądy jedzenia mięsa, ryb, uważania naszego gatunku za jedyny myślący, gdy jest na odwrót?

Mo,e trafisz tak, ze nie bedziesz musial zmieniać?

1 polubienie

@harmonik Nic nie myślę. Proponuję konkretny plan. Dla Ciebie. Zostania dostrzeżonym. Naprawdę.

1 polubienie

bogata wdowe…np.

1 polubienie