Interia ma pomponika
Wp ma pudelka
Onet ma plejade
To pewnie tamte dwa tak samo mądre jak pomponik
Ale podobno pudelek jest najpopularniejszy.
Jak i wp zreszta
Nie będę tego pudelka sprawdzała. Wystarczy mi to, że od czasu do czasu z zupełnie niewiadomych dla mnie powodów ląduję na pomponiku
Bo wchodzisz na interii na artykuly ktore sa na pomponiku.
Tak samo jest na wp. Tak samo na onecie np z komputer swiat euro sport itp.
A na wp dawniej przekierowywalo podobno na pytamy.pl
No wiesz - jak przeglądam, to mam tam obrazki i nie zastanawiając się klikam na każdy po kolei. Czyli to moja wina, ze bywam tam przekierowywana?
Pomponik nalezy do interii i tam umieszczaja artykuly o show biznesie itp albo stamtad je biora
Dobre!
To wlasnie o to przede wszystkim chodzi.Choć oczywiście tzw.parcie na szkło,może istnieć i bez pieniedzy. Przynajmniej na początku,popularność wydaje sie każdemu przedsionkiem"nieba"…
Dla mnie to on nie do końca normalny…
Patrz kolego @GumowaFoka, nigdy bym Cię nie podejrzewala i taka znajomosc tematu
Ja ostatnio mam wrazenie, ze dzial sportowy na WP zamienia sie w Pomponik bis, a dzial kulturalny na interii w Pudelka II, albo odwrotnie?
Ale się tłumaczysz
Janachowska, z mężem handlującym świecami i synem Christopherem dwojga imion
O Jachanowskiej akurat nic nie wiem Widocznie pomponik nie uważa jej za celebrytkę.
No to się rozumie samo przez się że ona celebrytka.
Az taka cebrytka to ona nie byla.
Taniec rowarzyski, choc sport niszowy wcale malo nie wymaga.
A ze teraz trafila na żyle zlota w postaci organizacji wesel?
Chyba jedna z tych celebrytek co nie bedzie narzekac na niską emeryture?
No ale jesienią ma poprowadzić jakiś program w Polsacie z ludźmi, którzy mieli trudne przeżycia a ona wiedziała o tych ich życiowych sprawach już w marcu.
Produkcje telewizyjne tak maja.
A Solorz musi uwazac szczegolnie, zeby nie wpasc w podobne tarapaty jak TVN.
Odpłynął czy pajac?
Rozstawanie sie z wlasnymi idealami grozi samotnością.
Bardzo wielu wariuje.Inni po prostu nie potrafią sobie znalezc życia w życiu.On przynajmniej nie zakwitł niczym paprotka w "“parlamencie” ue.
Smutny koniec…
A kim jest w takim razie ktoś komu wszystko kojarzy sie z polityką?
Moze faktycznie nie jest “celebem” ale świrem z pewnością…
I z kim wolisz miec do czynienia?
I dlaczego?