To w kontekscie Krolikowskiego?
Większość “celebrytow” czerpie profity z polityki.
A politycy sie podpierają popularnością tych pajacy.
Przynajmniej w Polsce.
Gralby sobie taki Zenek czy inny na weselach? I uszy by mniej więdły?
Problem w tym, ze wielu “politykow” pcha się tez tam gdzie medale sportowcom rozdają.
Jak choćby ( p)rezydent?
Choć może i w końcu trochę rozrywki mu się nalezy w przerwach w podpisywaniu wszystkiego co mu prezes podesle?
Gorzej jak pchają się na “dzialaczy sportowych”.
Kogo?[i dlaczego?]
Nie widze nic zlego w tym ze ktoś chce sobie walnąć fotę.Może byc dziwka,k.etyn…Moze byc i prezydent.
Chyba ze najpierw zmienimy PRAWO.
Bo obyczajów sie dekretem nie da.Tym bardziej jesli sie je podsyca za sprawą służebnicy telewizji!
Nie moge znowu używać slowa pólgłowek wiec użyje słowa PÓŁGŁÓWEK.
Fote to sobie mozesz walnac, ale robic zamieszanie na zawodach, bo kasnie pan przyjechal?
Wiem, wiem
A jak sie komuś wszystko z polityką kojarzy?To dopiero jest stan umysłu
Moze nie wszystko.
Bo, na pogodę polityka wplywu az tak bardzo nie ma ?
Casanova oprócz jego renomy to jeszcze był matematykiem astronomem filozofem dyplomatą poetą a Królikowski jest co najwyżej zwykłym półgłówkiem który ledwo skończył szkoły i gwiazdorzy zresztą jak i wszyscy dzisiejsi celebryci
Swoistem celebrytą, jakby się uprzeć, to i Zawiszę Czarnego można by było nazwać. Był znany w całej Europie za swego życia. Z tym, że on był znany nie z tego, że był znany, ale zgoła z innych przyczyn…
Jak juz podróżujemy w czasie to moze jeszcze Nerona i Kaligule dorzucic?
W sumie dobre pytanie pana posla… ktorego nikt nawet nie odwazy sie zadac xd zeby nie zostac… “zrowananym z ziemią” XD
No skad wiadomo
Wiadomo ze jest propaganda rosyjska i ukrainska na tej wojnie…
I zeby nie bylo, ludzie zgineli na serio i tak samo potepiam te morderstwa jak kazdy inny. Ale pytania zadawac mozna. A nawet trzeba xd
Chyba ze sa jakies 100procentowe dowody.o ktorych nie wiadomo. Te zdjecia satelitarne wyczerpuja sprawe? Oczywiscie nie twierdze, ze to nie rosjanie.
Jesli nie ruskie wojska to kto?
Kosmici?
yyyy moze kosmici… xd
Co jest? Edytowalas mi odpowiedz? Byla dluzsza…
Sam cos zmalowales.
System pokazuje post usuniety przez autora
Nie wiem… telefon lezal na mnie jakos… moze sie cos poklikalo…
To na drugi raz nie klikaj brzuchem tylko palcami
W dalszej czesci chodzilo mi o to, ze nie mogli byc to kosmici bo z tego co wiem, są oni przyjaznie nastawieni do ludzi xd
Raczej nie. Oni nie tyle swój naród gnębili, co arystokrację. Choć Kaligula doprowadził finanse Rzymu do katastrofy, a pogłoski o prześladowaniu chrześcijan przez Nerona są mocno przesadzone.