Chcę teraz wyjaśnić społeczeństwu polskiemu istotę sporu wokół sądownictwa,

Romek to szuja jakich mało a tfu :rofl:

1 polubienie

on sie tylko w polityce nie za bardzo sprawdzil, ale prawnikiem jest bardzo dobrym.

Dziękuję za takie stosowanie prawa przez sądy, forsowane przez RG, by tak przeciągać rozpatrywanie spraw, aby powód miał marne szanse doczekać biologicznie sprawiedliwego wyroku.

A może byś jakieś konkrety, bo na razie, z twoich wypowiedzi wynika, że zupełnie nie wiesz o co chodzi. Rozumiem, żarty, sam je lubię, ale są sprawy, gdzie żarty się kończą i o takiej sprawie, właśnie rozmawiamy, kolego @GumowyKrokodyl

3 polubienia

Przepraszam. Nie przyzwyczailiscie mnie do tego że piszecie na poważnie o polityce.

Wiem. I zgadzam się z harmonikiem… Aha… To już znaczy że nie wiem… XD :rofl:

Zresztą właśnie po to dodałem ten komentarz żeby ktoś w ten sposób zareagował :rofl: bo byłem zirytowany ta powyższą paplanina… wymiana zdań xd

To nie jest paplanina. To jest za poważne na paplaninę.

3 polubienia

No za poważne… A jednak nie przeszkadza to w pisaniu jakichś bzdetow o Smoleńsku…

Czy o zdradzaniu polski popierając pis…

To jest bardzo trafna metafora, czyli przenośnia. Można powiedzieć, że czas jakby zatacza koło.

Transparent z tekstem “Wszyscy lecimy TU-154 tylko jeszcze o tym nie wiemy” nieśli zwolennicy PiSu podczas swoich demonstracji.

3 polubienia

samospelniajaca sie przepowiednia? :slight_smile:

1 polubienie

Nie chodzi mi o ten transparent wyjety z niewiadomo jakiej imprezy tylko o odpowiedzi tutaj.

No moze i trafna ale trzeba przyjąć wcześniej że tak było na prawdę.

Pokrzycz jeszcze o sprawiedliwość, aby sędziowie nie kombinowali z przeciąganiem procesów w stylu RG.

https://biznes.interia.pl/finanse/news-bank-donosi-na-polske-za-brak-uczciwego-procesu,nId,4288989