Jak wspomniałem w jednym pytaniu mam popsuty CD i trochę płyt z muzyką jest ktoś chętny?
Utwory Modern Talking Połomski Wodecki Piaseczny Pectus Andrea Bocelli i wiele innych
Jak wspomniałem w jednym pytaniu mam popsuty CD i trochę płyt z muzyką jest ktoś chętny?
Utwory Modern Talking Połomski Wodecki Piaseczny Pectus Andrea Bocelli i wiele innych
Wiem że to trochę spam i to nie miejsce ale mam nadzieję że nikt nie nie ma nic przeciwko potem skasuje to pytanie jeśli się ktoś odezwie albo i nie
@collins02 może jesteś zainteresowany?
Collins jest na urlopie.
Do kiedy planuje ten urlop? Jeśli to nie tajemnica
Przeciez po to jest ta kategoria.
Sama byc moze bylabym zainteresowana, jesli mozesz przyślij wykaz na PW lub zorganizuj aukcje?
Ok odezwę się na pw za nie długo
Jak miałbyś coś z reggae tu wykaz jakby co, albo tu
to możemy pogadać.
No niestety reaggae to nie moja bajka i nie mam utworów z tego gatunku
Mówił mi, ale zapomnałem.
Pisal cos o 2 tygodniach.
nie mam nawet na czym tego puścić se
To propozycja dla hobbystów
Tak na marginesie, Burning Spears będzie 17 sierpnia 2022 w Berlinie. Jakby miał ktoś ochotę, niech da znać …
Burning Spear należy do światowej czołówki roots reggae.
Myślę, że nie będziesz tu zły za kropelkę wiedzy o reggae.
Na pewno nie masz, w czym tych płyt odtwarzać? Płyty CD można jest słuchać w DVD, komputerze, laptopie, konsoli do gier, samochodzie. A jeżeli faktycznie nie masz, czy na pewno nie zamierzasz mieć? Nie szkoda kolekcji?
Kolekcja jest bardziej mojej matki a ona chce się tego pozbyć ja jej pomagam w tym płyt właściwe rzadko słuchała ostatnio płyty wolała słuchać na odtwarzaczu CD jeśli słucha muzyki na jakimś urządzeniu to na yt a nie z płyty kolekcja nie jest tak duża z 10 płyt gdzieś tak Samochodem nie jeździ konsoli też nie ma
A kiedy`s pisalem Ci o Garveyu i nie odpisałeś
To musiałem nie zauważyć O Garveyu w jakim kontekście pisałeś? O płycie Burning Spear?
Dawno to było…Ale pamietam ze to malo mialo wspolnego z muzyką a wiecej z polityką czy raczej oglądem świata związanym z"powrotem do Afryki"
Teraz specjalnie poszukałem, by nie było znowu zarzutu, że nie odpowiadam.
Jak wyżej wspomniałem, wybieram sie na koncert Burning Spear 17 sierpnia. Tego dnia urodził się właśnie Marcus Garvey.