Chciałbym wystąpić na publicznym procesie pokazowym, na którym

w mniej niż godzinę wykazałbym, jakim oszustwem jest ta cała zmyślona pandemia COVID-19, jakimi dnami są te Guty, Horbany, Sutkowskie, Szumowskie, Niedzielskie, za którymi stoją ich patroni, Morawieccy, Kaczyńscy… Łatwo to pokazałbym już tu wszystkim, ale zostawię to na taki proces oszustów gorszych od hitlerowców, bo szczepienia są szkodliwe.

1 polubienie

I można spytać co cię powstrzymuje? Albo czego w tej kwestii od nas oczekujesz? Do boju.

3 polubienia

A dlaczego nie nagrasz filmu na You Tube z takim “pokazowym procesem” ze sobą w roli głównej? Tutaj na pytamy widzi Twoje posty zaledwie 20-30 osób a w YouTube miałbyś milionowa publicznosć. No śmiało, przecież to nic nie kosztuje, YT jest darmowy!

3 polubienia

Po takim oszustwie i draństwie możemy się spodziewać wkroczenia Sił Wyższych. Indywidualnie sensowne jest, aby każdy nie wchłaniał w siebie niewyobrażalnego cierpienia mordowanych przez ludzi stworzeń, co też przemawia za odrzuceniem kapitalizmu.

Najprawdopodobniej mam za małą sprawność informatyczną, by podołać takiemu zadaniu, i to bez gwarancji, że nie zostałby taki film zablokowany. Mam swoje plany na skuteczną ich realizację.

Jaka sprawność informatyczna, Harmonik? Ustawiasz telefon z włączoną kamerą, siadasz naprzeciwko niego i wygłaszasz swoje orędzie. Potem przesyłasz to na swój kanał na YT, którego utworzenie to chwila, dajesz odpowiedni opis i udostępniasz gdzie się da. Do tego potrzeba mniej niż 1% umiejętności niż do stworzenia idei HMP!
Jeżeli nie blokują filmów pana Zięby, czy innych głoszących teorie antyszczepionkowe, to i twój nie zastanie zdjęty, nie bój sie! Sam je przecież często udostępniasz prawda? Pokaż że potrafisz coś więcej niż tylko gadać. DO ROBOTY!!!

2 polubienia

Dokonałem już znaczących posunięć zmieniających cały ludzki świat, więc nie tylko gadam. Dodatkowo uchroniłem Polskę przed bankructwem podczas kryzysu finansów światowych z lat 2008/9, nie pozwalając, aby gamoniowate PiS wygrało wybory parlamentarne 21-10-2007, co miałoby katastrofalne skutki dla Polski. Na YT wstawiłem dotychczas tylko 2 marnej jakości filmiki przyrodnicze o małpach, ale to nie była polityka.

Bardzo często tutejsza modka usuwa moje antycovidowe poglądy i argumenty.

No widzisz, a na YT ci nie usuną. Masz jakieś doświadczenie we wstawianiu filmów, więc śmiało!

1 polubienie

Kolego zjedz cos porzadnego

Bo z glodu ludzie nie takie głupoty wygadywali, a bedzie z Toba coraz gorzej.

1 polubienie

Mmmmm, ślinka leci! Co to za specyjał?

Ugarnirowany, marynowany w ziolach,
upieczony udziecc z baranka.

1 polubienie

Jagnięcina? Mmm, uwilebiam.!

2 polubienia

Wcale sie nie dziwie…

1 polubienie

Tylko barbarzyńcy bez uczuć, @okonek, @Bingola, mogą gustować w pożeraniu okrutnie pomordowwanych takich pięknych owczych dzieci, z czego znani są muzułmanie i wiadomonacyjni.

Zrób o tym filmik na YT @harmonik :slight_smile:

1 polubienie

Trzymam kciuki za ten proces :wink:

1 polubienie

o zarzynaniu baranów? :wink:
czy wykorzystanu koz do wsuwow?

2 polubienia

Wsuwy międzynożne nie są mądre jak wszyscy wiemy. Ale przyjemne :slight_smile:

3 polubienia

Chyba że tylko słyszysz iż inni je robią… to wówczas niemądre :wink:

1 polubienie