Chcielibyście, aby powierzono mi kierowanie ludzkością, abym zlikwidował

Jeśli użyliby ognia,to byłbyś oświecony jak Ozyrys :wink:

Kto by sie w pieczyste bawil? Harmonijnie siekany tatar z cebulka :grinning:

2 polubienia

Cebulkę zeżarliby wcześniej :wink:

1 polubienie

Cebulka to nie slodki owoc…

1 polubienie

Jak skrócisz czas pracy i nauki, to spowoduje to samo w sobie wzrost patologii.

ludzkosc jest patologiczna z zalozenia - w modelu kolegi to nie ma znaczenia, ja sie tylk zastanawiam dlaczego proponuje rozwiazanie polowiczne zamiast wziac byka za rogi i zadnej pracy czy nauki ma nie byc.?

1 polubienie

To jest właśnie odpowiedz na pytanie, że harmonik nie ma drygu do kierowania ludzkością. Ma tylko jakiś pomysł ale kompletnie nie wie jak go wcielic w życie.

Nauka i praca ludzka nie są niezbędne, ale najpierw wypada nam zbudować bajeczne, 50-miliomowe, Harmonijne Miasta Pierścieniowe (HMP), a następnie będzie wypadało wytwarzać mięściowo-wibracyjnie energię elektryczną do różnych celów, w tym do napędów pojazdów. To są proste potrzeby i technologie, jednak wypadało będzie je wykonywać.

wypadaja to zęby na starosc. :slight_smile:
po co Ci te miasta? to dopiero nieharmonijne miejsca - a jak tam zaplacze sie jakies biedne zwierzatko? albo i wiecej tychze?

Od pół wieku mam plany, jak moje dążenia urzeczywistnić. Dla jednych pół wieku to może wydawać się bardzo długim okresem czasu, a dla innych pół wieku, to ledwie 50 obiegów Ziemi wokół Słońca.

Na zewnątrz HMP będziemy mieć świat w wersji harmonijnej, jako DSHN. Jeśli uznamy, że warto wrócić na drzewa, to dołączymy do DSHN-u.

myslisz, ze ktos dozyje tego powrotu?

Inaczej nasz świat nie miałby mądrego sensu. A najwyraźniej mamy docenić mądrość harmonijności.

ide w zaparte… nic nie widzialam, nic nie mowilam, nic nie slyszalam

2 polubienia

W naszych żywotach bazujemy na harmonijnym działaniu naszych biologicznych organizmów, naszych wewnętrznych DSHN-ów, czego nie da się ukryć.

Od pół wieku są plany i tylko plany. Nic się nie dzieje, nic nie powstaje, a Ty redukcją czasu pracy, chcesz wydłużyć budowę Piercieni dwu-, trzykrotnie.

1 polubienie

Jeśli wszystko sobie dobrze zaplanujemy i zorganizujemy, to HMP będą powstawały w maksymalnym uproszczeniu i zautomatyzowaniu.

Stworzono już czwartą małpkę. Wpatrzona w wyświetlacz swojego smartfona, nie widzi, nie słyszy, nie mówi. Patrzy tylko katatonicznie w jeden punkt.

2 polubienia

to sie nazywa postep techniczny…

1 polubienie