Chyba jestem ciemna masa

Czy to jest prawda? Ogląda ktoś Polsat? Właśnie wróciłam od lekarza, w poczekalni “podsłuchałam” , bo nie dało się nie słyszeć, rozmowę dwóch pacjentów. Jeden z nich mówił, że rano w Polsacie był wywiad z senatorem Grodzkim. Nadstawiłam więc uszu. Podobno senator tłumaczył, że miał taką propozycję dwa lata temu, gdy minister Radziwiłł przestał być min zdrowia.
Czy ktoś może to potwierdzić? Był taki wywiad rano? Bo ja już dawno pogubiłam się i chyba nikomu już nie wierzę :frowning:
Kiedy w końcu oferowano mu to stanowisko?

To o Arłukowicza chodziło, zapewne. On miał 2 lata temu taką propozycję.

1 polubienie

Być może też, ale pacjent mówił o Grodzkim. Zaczęłam słuchać, bo padło nazwisko Grodzki, a przed południem czytałam ten wątek.

Ludziom się myli.

1 polubienie

Nie pamietam takich szczegolow ale,jestem przekonany ze juz wkrotce sie nasluchasz i byc moze nawet,naogladasz.
Podjazdy pisowcow zaczna sie na duza skale.Podejrzewam tez ze moga byc nawet bezkompromisowe.I bedzie to wielki test na przyzwoitosc i prawdomownosc pozostalych partii.
Niestety,obawiam sie “judaszy” na kazdym kroku.

3 polubienia

Tak też może być. Czyli był to wywiad z innym człowiekiem. OK! dzięki :slight_smile:

1 polubienie

Ha, ha, ha. Przyzwoitość? prawdomówność polityka??? A są tacy???

1 polubienie

Przy wieczorze nasz kolega @collins02 krotochwilny jest co nieco… :grinning:

2 polubienia

Nie wiem.Przeciez mamy nowe rozdanie…3 ugrupowan nie bylo w sejmie co najmniej 4 lata…Jesli od razu wszystkich mamy skreslac to…po co mamy chodzic na wybory?

1 polubienie

znowu plotka dostala skrzydel. dlatego nie cierpie kolejek u lekarzy, bo to sa z gatunku ukradl, okradli ale w kradziez byl zamieszany…

2 polubienia

No właśnie, po co? Lewica już się narządziła, PSL było u władzy (jako koalicjant) chyba od zawsze, a do Konfederatów (z Korwinem, czy bez niego) jest mi daleko.

Dlatego szukam kogoś, kto oglądał rano Polsat. Był wywiad z Grodzkim, czy nie?

1 polubienie

No i mamy znak zapytania: probowalam znalezc ale NIE MA NIC!

1 polubienie

Pamiętam wywiady z niejaką Grodzką. :kissing_closed_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

@Bingola
Wybacz szczerość mych słów, ale jakoś nie wyobrażam sobie Ciebie piszącego te słowa w tak hipotetycznej obecnie sytuacji, kiedy przykładowo senatorowie przechodziliby z mającego większość w tej Izbie PiS do opozycji.

2 polubienia

Ja za to wyobrażam sobie takie przejścia. :shushing_face:

1 polubienie

Senat po przejściach. :thinking:

1 polubienie

W trakcie.

1 polubienie

W zasadzie, to nieistotne, ale dzięki za starania :slight_smile:

1 polubienie

No wlasnie, nie ma…