Powinien być tam jego syn z żoną i wdowa. To chyba jedyne wskazówki które będziesz miał. Chyba, że o czymś nie wiem.
Wdową?
Czyli coś jednak wiadomo?
Często tu wspominał o żonie. Na krótko przed jego zaginięciem jego syn się ożenił. Leone narzekał, że do potomstwa się nie spieszą. I nie wiemy, czy doczekał się bycia dziadkiem.
Zaraz wracam.Przyszła mnie ochota na piwo…
Kiedyś na FB mignęła mi jakaś babeczka ze wspólnym znajomym - Leone właśnie. Napisałem do niej, czy coś wie o nim, ale niestety nic.
Też tak robiłem z jego kilkoma znajomymi, kiedy jeszcze wchodziłem na FB.
Nikt nie odpisał.
mam nadal Leone w znajomych.Do 2019 regularnie sam zamieszczał jakieś posty-zdjęcia. Z tego co widzę to ostatnie życzenia urodzinowe dostał w zeszłym roku. Jednak wygląda to już na jednostronną korespondencję.
Dzisiaj na fejsie,odnalazłem pewna skrzypaczkę [marnie to brzmi…] z którą w radiowych czasach,gadaliśmy,gadaliśmy aż parę razy imprezy sie szybciej kończyły niż to nasze gadanie…
O filmie i o filmowej muzyce…
Niestety to wskrzeszenie dzisiaj sie nie udało…Może za wcześnie by o tym mówić ale ludzie sie zmieniają.A już bardzo często nie reagują tak,jakbyśmy tego chcięli…
Od razu wyobrażam sobie jakiegoś nieszczęśliwca,gapiącego sie w kąt…
I boję się takiego"autyzmu"
On mieszkal w Paolisi, to kolo Neapolu. Kiedys opisywal, z to mala urbanizacja, kilka domów. Nieco na uboczu miateczka. I z tego co pamietam jego syn tez w poblizu miał dom.
Ale to juz ponad 5 lat.?
Mogli sie przeprowadzić?
Ciekawy był człowiek…Cokolwiek sie stało,szkoda że tak to się potoczyło…
Tak. To był razem z Antykwą ktoś kto mnie “zmuszał” do moich tu historycznych wynurzeń. Leone “zamęczał” mnie w tym temacie na priwie, a Zygmunt w rozmowach telefonicznych trwających średnio 3 godziny jedna ze dwa razy w miesiącu.
Żebym choć przez sekundę przypuszczał, że Leon tak nagle zniknie, to bym uzyskał od niego więcej danych. Kurna, przecież on był młodszy ode mnie ponad 10 lat.
Czyli,mniej wiecej,jak ja…
Nie, Leone był w moim wieku, czyli 8 lat młodszy
A pamięta ktoś, jaki nick miał Harmonik wcześniej (chyba jeszcze na starym forum)?
Zbigpary
O, właśnie! Dzięki
Na fb zdaje sie podawal 1960 jako rok urodzenia? Nie chce mi sie zagladc.
Ja pamiętam, że Leone przed zniknięciem coraz mniej czytelnie pisał.
Zawsze mozna zerknąć, jego konto na forum jest.
I to nawt dwa, bo kiedys zalogowal sie przez fb i nie bylo jak do.poprzedniego wrócić. @Leone i później @Leone_Marco .
Wydaje mi się że po prostu odpuścił pisanie na forum wiele miesięcy był zbulwersowany prześladowanie przez szujowatą i sprzedajną moderację i odgrażał się że odejdzie skoro go tak traktują tutaj…Jak już wspomniano logował się więc raczej żyje mieszkał sam więc nikt inny nie zalogowałby się za niego