Chyba już powinniśmy zapalić

Powinien być tam jego syn z żoną i wdowa. To chyba jedyne wskazówki które będziesz miał. Chyba, że o czymś nie wiem.

2 polubienia

Wdową?
Czyli coś jednak wiadomo?

1 polubienie

Często tu wspominał o żonie. Na krótko przed jego zaginięciem jego syn się ożenił. Leone narzekał, że do potomstwa się nie spieszą. I nie wiemy, czy doczekał się bycia dziadkiem.

3 polubienia

Zaraz wracam.Przyszła mnie ochota na piwo… :upside_down_face:

3 polubienia

Kiedyś na FB mignęła mi jakaś babeczka ze wspólnym znajomym - Leone właśnie. Napisałem do niej, czy coś wie o nim, ale niestety nic.

2 polubienia

Też tak robiłem z jego kilkoma znajomymi, kiedy jeszcze wchodziłem na FB.
Nikt nie odpisał.

2 polubienia

mam nadal Leone w znajomych.Do 2019 regularnie sam zamieszczał jakieś posty-zdjęcia. Z tego co widzę to ostatnie życzenia urodzinowe dostał w zeszłym roku. Jednak wygląda to już na jednostronną korespondencję.

2 polubienia

Dzisiaj na fejsie,odnalazłem pewna skrzypaczkę [marnie to brzmi…] z którą w radiowych czasach,gadaliśmy,gadaliśmy aż parę razy imprezy sie szybciej kończyły niż to nasze gadanie…
O filmie i o filmowej muzyce…
Niestety to wskrzeszenie dzisiaj sie nie udało…Może za wcześnie by o tym mówić ale ludzie sie zmieniają.A już bardzo często nie reagują tak,jakbyśmy tego chcięli…
Od razu wyobrażam sobie jakiegoś nieszczęśliwca,gapiącego sie w kąt…
I boję się takiego"autyzmu" :thinking:

1 polubienie

On mieszkal w Paolisi, to kolo Neapolu. Kiedys opisywal, z to mala urbanizacja, kilka domów. Nieco na uboczu miateczka. I z tego co pamietam jego syn tez w poblizu miał dom.
Ale to juz ponad 5 lat.?
Mogli sie przeprowadzić?

2 polubienia

Ciekawy był człowiek…Cokolwiek sie stało,szkoda że tak to się potoczyło…

3 polubienia

Tak. To był razem z Antykwą ktoś kto mnie “zmuszał” do moich tu historycznych wynurzeń. Leone “zamęczał” mnie w tym temacie na priwie, a Zygmunt w rozmowach telefonicznych trwających średnio 3 godziny jedna ze dwa razy w miesiącu.
Żebym choć przez sekundę przypuszczał, że Leon tak nagle zniknie, to bym uzyskał od niego więcej danych. Kurna, przecież on był młodszy ode mnie ponad 10 lat.

2 polubienia

Czyli,mniej wiecej,jak ja…

2 polubienia

Nie, Leone był w moim wieku, czyli 8 lat młodszy

1 polubienie

A pamięta ktoś, jaki nick miał Harmonik wcześniej (chyba jeszcze na starym forum)?

1 polubienie

Zbigpary

4 polubienia

O, właśnie! Dzięki :slight_smile:

1 polubienie

Na fb zdaje sie podawal 1960 jako rok urodzenia? Nie chce mi sie zagladc.

1 polubienie

Ja pamiętam, że Leone przed zniknięciem coraz mniej czytelnie pisał.

1 polubienie

Zawsze mozna zerknąć, jego konto na forum jest.
I to nawt dwa, bo kiedys zalogowal sie przez fb i nie bylo jak do.poprzedniego wrócić. @Leone i później @Leone_Marco .

Wydaje mi się że po prostu odpuścił pisanie na forum wiele miesięcy był zbulwersowany prześladowanie przez szujowatą i sprzedajną moderację i odgrażał się że odejdzie skoro go tak traktują tutaj…Jak już wspomniano logował się więc raczej żyje mieszkał sam więc nikt inny nie zalogowałby się za niego

2 polubienia