Chyba popieralibyście moje przewodnictwo narodowi polskiemu,

abym każdej dorosłej Polce i każdemu dorosłemu Polakowi, zapewnił wygodne, samodzielne, jednakowe, 100 mkw powierzchni użytkowej mieszkanie (i dzieciom tej samej płci po jednym takim), położone na dookolnym Pierścieniu Infrastrukturalnym o średnicy 300 km, otaczającym bajeczne tereny rekreacyjno-turystyczno-sportowe o darmowym dostępie, nabywane na nieoprocentowany kredyt, spłacany w miesięcznych ratach po 100 zł nawet przez 200 lat, na zewnątrz którego znajdowałyby się tereny niezakłócanej przez ludzi Przyrody?

Uczmy się życia bez mordowania stworzeń, z odżywianiem wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami, z małą ilością nauki i nieuciążliwej pracy dla każdego. Przewiduję, że takie Harmonijne Miasto Pierścieniowe (HMP) w Polsce liczyłoby 100-200 mln mieszkańców.

Wydaje mi się, że przywódca całej ludzkości nie musi zwracać się o poparcie jakiegoś tam narodu polskiego. :thinking:

Nie chodzi o popieranie mnie, lecz o moje pomożenie ludziom, bo inaczej du*a blada z ludźmi

W takiej Afryce też dupa blada? Jakoś tego nie widzę … :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ludzie nie muszą być taką żydowską, chrześcijańską, muzułmańską czy naukową ciemnotą.

Jednakowoż biorę pod uwagę, że czasami można znaleźć się w przysłowiowej czarnej dupie i wtedy dupa blada … :upside_down_face:

Ziemia, jak sam pisałeś, jest Żywym Organizmem, więc budowanie takich molochów na jej powierzchni stanowi poważne przestępstwo wobec Niej! Nie widzisz sprzeczności?

Poprzeć to bym może poparł ale ludzie tak dobili planetę i że już po ptakach…!
Teraz dobijamy się politycznie i ekonomicznie.
Dziwni my!!!

Jeśli są takie wielkie góry, jak Himalaje, Kordyliery, które powstały bez udziału ludzi, a Planeta je dźwiga, to nie widać, aby to było dla niej ogromnym wysiłkiem.

TO niech Planeta sama zbuduje HMP :slight_smile:

Jak planeta dźwiga takie góry to czy takie pryszcze jak ludzie mogą jej cokolwiek zaszkodzić?

Planeta bez problemu unicestwi ten bezmyślny, barbarzyński gatunek ludzki, ale jej stworzenia cierpią niewyobrażalnie.

Ludzie mogą poprzerywać ogniwa w łańcuchach Przyrody Planety, ale ta może unicestwić całą ludzkość w ciągu najwyżej kilku dni.

To ma cierpliwość ta planeta…

Planeta to sie szybko odrodzi, tylko, czy mewom lub mrówkom lepiej pojdzie wykanczanie miesca zycia?

Wróćmy na drzewa.

Przewodnik ludzkości powinien mieć IQ większe niż wynosi jego temperatura ciała w st C.

Już ci pisałem, byś najpierw przestawił papiery żeś zdrowy na umyśle, ale ty masz to oczywiście gdzieś …

Potem się dziwisz, że odrzucają twoją kandydaturę.