Chyba popieralibyście moje przewodnictwo narodowi polskiemu,

abym każdej dorosłej Polce i każdemu dorosłemu Polakowi, zapewnił wygodne, samodzielne, jednakowe, 100 mkw powierzchni użytkowej mieszkanie (i dzieciom tej samej płci po jednym takim), położone na dookolnym Pierścieniu Infrastrukturalnym o średnicy 300 km, otaczającym bajeczne tereny rekreacyjno-turystyczno-sportowe o darmowym dostępie, nabywane na nieoprocentowany kredyt, spłacany w miesięcznych ratach po 100 zł nawet przez 200 lat, na zewnątrz którego znajdowałyby się tereny niezakłócanej przez ludzi Przyrody?

Uczmy się życia bez mordowania stworzeń, z odżywianiem wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami, z małą ilością nauki i nieuciążliwej pracy dla każdego. Przewiduję, że takie Harmonijne Miasto Pierścieniowe (HMP) w Polsce liczyłoby 100-200 mln mieszkańców.

Wydaje mi się, że przywódca całej ludzkości nie musi zwracać się o poparcie jakiegoś tam narodu polskiego. :thinking:

1 polubienie

Nie chodzi o popieranie mnie, lecz o moje pomożenie ludziom, bo inaczej du*a blada z ludźmi

W takiej Afryce też dupa blada? Jakoś tego nie widzę … :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ludzie nie muszą być taką żydowską, chrześcijańską, muzułmańską czy naukową ciemnotą.

Jednakowoż biorę pod uwagę, że czasami można znaleźć się w przysłowiowej czarnej dupie i wtedy dupa blada … :upside_down_face:

2 polubienia

Ziemia, jak sam pisałeś, jest Żywym Organizmem, więc budowanie takich molochów na jej powierzchni stanowi poważne przestępstwo wobec Niej! Nie widzisz sprzeczności?

1 polubienie

Poprzeć to bym może poparł ale ludzie tak dobili planetę i że już po ptakach…!
Teraz dobijamy się politycznie i ekonomicznie.
Dziwni my!!!

1 polubienie

Jeśli są takie wielkie góry, jak Himalaje, Kordyliery, które powstały bez udziału ludzi, a Planeta je dźwiga, to nie widać, aby to było dla niej ogromnym wysiłkiem.

1 polubienie

TO niech Planeta sama zbuduje HMP :slight_smile:

1 polubienie

Jak planeta dźwiga takie góry to czy takie pryszcze jak ludzie mogą jej cokolwiek zaszkodzić?

1 polubienie

Planeta bez problemu unicestwi ten bezmyślny, barbarzyński gatunek ludzki, ale jej stworzenia cierpią niewyobrażalnie.

Ludzie mogą poprzerywać ogniwa w łańcuchach Przyrody Planety, ale ta może unicestwić całą ludzkość w ciągu najwyżej kilku dni.

To ma cierpliwość ta planeta…

1 polubienie

Planeta to sie szybko odrodzi, tylko, czy mewom lub mrówkom lepiej pojdzie wykanczanie miesca zycia?

Wróćmy na drzewa.

Przewodnik ludzkości powinien mieć IQ większe niż wynosi jego temperatura ciała w st C.

Już ci pisałem, byś najpierw przestawił papiery żeś zdrowy na umyśle, ale ty masz to oczywiście gdzieś …

Potem się dziwisz, że odrzucają twoją kandydaturę.

1 polubienie