A jakie Ty masz jeszcze objawy, jeśli można wiedzieć?
O tym samym pomyślałam.
Ewentualnie jadać z garnków ,rondelków i tym podobnych NIE-tłukących się naczynek
Używana
Zmęczona, pamięć słaba,wejdzie na piętro już duszno. Za mało ruchu mam.
Poliwęglan nie jest podobny do szkła. Jest coś niemal identyczne ale kosztuje tyle że przez lata jest taniej tłuc zwykłe talerze. Nie pamiętam nazwy tego cuś ale mam 2 szklanki i są jak szkło i można nimi ciskać o beton.
A może masz cieśń nadgarstka?
Nerwy wszelkiego rodzaju lubią różnorodność witamin z grupy B
E tam cieśń Do witamin B wróciłam, D biorę, magnez…naprawdę od 2lat to jestem w centrum swojego zainteresowania (szkoda, że tylko swojego, albo o czymś nie wiem)
A może? bo ja miałem dni że nie mogłem widelca utrzymać.
Miewam dokładnie to samo. Ale ostatnio jakoś się uspokoiło.
u mnie leczenie lekami pomogło. Jak zobaczyłem chirurga ciapatego na zabieg zacząłem brać regularnie tabletki.
A moze faktycznie w stresie jesteś? Na pewnym etapie nasz stan musi ocenic ktos z zewnątrz. Bo czasem w pogoni za jakąś stresogenna ułudą możemy się własną ręką zabić.
Bo zachowujemy się jak kon, który cale życie chodził w kieracie, kierat zabrali, a on ciagle w kółko…
za ułudą to i może być. Ale wyczytałam coś takiego https://zdrowie.parenting.pl/nietypowy-objaw-niedoboru-witaminy-b12-odwracalna-demencja
ale niestety nikt mnie nie chce zabić (z tego, co wiem)… I może za mało brałam moją witaminę B, która była bardzo droga i specjalnie przez neurologa przepisana.
No patrz, drogi lek i nie pomaga???
Za krótko z powrotem biorę …może zresztą tu chodzi o jakąś genetyczną d*powatość …
Mój znajomy, lat 53 takiej cieśni dostał, że cała ręka mu uciekała. Prawa.
Poszedł do lekarza domowego, a za 3 dni już był w klinice na zabiegu, Coś mu tam podcięli, potraktowali prądem, opatrunek miał tydzień i czwarty rok ma spokój. Wiozłem go na ten zabieg i przywiozłem, ale samego zabiegu nie widziałem. Grunt, że chłopa wyleczyli.
może to był łokieć tenisisty?
@Nunu , moze byc wszystko, nawet początek Parkinsona.
Na odległość inie bedeac lekarzem yo mozna poradzić tylko jedno. Zmienić przychodnie i lekarza, jesli nic nie pomaga?
Może po prostu źle użyłam ciągle…2talerze na miesiąc, może 3. Ale dziękuję Wam za rady.