Ciągle tłukę talerze

A jakie Ty masz jeszcze objawy, jeśli można wiedzieć?

1 polubienie

O tym samym pomyślałam.
Ewentualnie jadać z garnków ,rondelków i tym podobnych NIE-tłukących się naczynek

2 polubienia

Używana

1 polubienie

Zmęczona, pamięć słaba,wejdzie na piętro już duszno. Za mało ruchu mam.

1 polubienie

Poliwęglan nie jest podobny do szkła. Jest coś niemal identyczne ale kosztuje tyle że przez lata jest taniej tłuc zwykłe talerze. Nie pamiętam nazwy tego cuś ale mam 2 szklanki i są jak szkło i można nimi ciskać o beton.

2 polubienia

A może masz cieśń nadgarstka?

1 polubienie

Nerwy wszelkiego rodzaju lubią różnorodność witamin z grupy B

1 polubienie

E tam cieśń :thinking: Do witamin B wróciłam, D biorę, magnez…naprawdę od 2lat to jestem w centrum swojego zainteresowania (szkoda, że tylko swojego, albo o czymś nie wiem)

2 polubienia

A może? bo ja miałem dni że nie mogłem widelca utrzymać.

1 polubienie

Miewam dokładnie to samo. Ale ostatnio jakoś się uspokoiło.

2 polubienia

u mnie leczenie lekami pomogło. Jak zobaczyłem chirurga ciapatego na zabieg zacząłem brać regularnie tabletki.

2 polubienia

A moze faktycznie w stresie jesteś? Na pewnym etapie nasz stan musi ocenic ktos z zewnątrz. Bo czasem w pogoni za jakąś stresogenna ułudą możemy się własną ręką zabić.
Bo zachowujemy się jak kon, który cale życie chodził w kieracie, kierat zabrali, a on ciagle w kółko…

2 polubienia

za ułudą to i może być. Ale wyczytałam coś takiego https://zdrowie.parenting.pl/nietypowy-objaw-niedoboru-witaminy-b12-odwracalna-demencja
ale niestety nikt mnie nie chce zabić (z tego, co wiem)… I może za mało brałam moją witaminę B, która była bardzo droga i specjalnie przez neurologa przepisana.

No patrz, drogi lek i nie pomaga???

1 polubienie

Za krótko z powrotem biorę :confused: …może zresztą tu chodzi o jakąś genetyczną d*powatość …

Mój znajomy, lat 53 takiej cieśni dostał, że cała ręka mu uciekała. Prawa.
Poszedł do lekarza domowego, a za 3 dni już był w klinice na zabiegu, Coś mu tam podcięli, potraktowali prądem, opatrunek miał tydzień i czwarty rok ma spokój. Wiozłem go na ten zabieg i przywiozłem, ale samego zabiegu nie widziałem. Grunt, że chłopa wyleczyli.

3 polubienia

może to był łokieć tenisisty?

@Nunu , moze byc wszystko, nawet początek Parkinsona.
Na odległość inie bedeac lekarzem yo mozna poradzić tylko jedno. Zmienić przychodnie i lekarza, jesli nic nie pomaga?

1 polubienie

Może po prostu źle użyłam ciągle…2talerze na miesiąc, może 3. Ale dziękuję Wam za rady. :hibiscus:

1 polubienie