myślą o adopcji kotów?
wrzućcie Simon Dell w google - grafika, zdjęcia śliczne, ale myszy mnożą się w postępie geometrycznym niemalże .
myślą o adopcji kotów?
wrzućcie Simon Dell w google - grafika, zdjęcia śliczne, ale myszy mnożą się w postępie geometrycznym niemalże .
A, to o to chodziło. Widziałam nagłówek ale nie wchodziłam i nie czytałam.
Miśka tam wpuścić. Ma dar, który powoduje błyskawiczne znikanie myszy z danego terenu…
Czytałem, wszystko fajnie dopuki nie ma epidemii, chorób. Rozumiem mysz chomika w akwarium / terrarium żyjącego pod kontrolą. Tu to chory pomysł. Król Popiel marnie skończył na takiej przyjażni - niby bajka, ale miasta na darmo nie robią deratyzacji / odszczurzania. Niewątpliwie raj dla kotów - wyjedzą bez musztardy i lewatywy
Hmmm, nie przesadzajmy…
Spytaj zielonego.
tez o tym pomyslalam, ale on by im zamiast domkow a la Hobbit a od razu cale HMP zbudowal.
moze by takie przetestowanie na myszach mialo sens?
Takie z betonu?
i nawet linie kolejowa zalozyl.
cos mi sie kojarzy…
a ja na to mowie diabel ogonem nakryl, jak mu sie znudzi to odda.
Opowieść o rodzinie maleńkich ludzików mieszkających w zakamarkach podłóg ludzi. W którejś z częsci jest wątek gościa który im w makiecie osiedla domek urządził . Oczywiście to książka dla dzieci… ale.
cos mi sie wlasnie z glebokiego dziecinstwa kojarzy?
A to źle?
Zdjęcia cudne! Dzikie zwierzęta są piękne!
Myślę, że żyjąc w takim dobrobycie ograniczają sie do jednej posesji.
Szamacze kochane! One tylko żrą i żrąą iiii…żżżrrąąąąą!
@benasek - koleżka chyba Cie wypatruje?!
nie wiem czy zle, ja duzo czytam, wszystkiego nie zapamietasz tak, zeby od razu kojarzyc.
malutkie sa - masa ciala do powieerzchni przez jaka traca energie jest taka, ze jedza raz na dobe - od 00:00 do 24:00
Ja pamiętam dużo. Ale taki rodzaj pamięci.