Najmłodsi wyborcy glosowali na pis i konfederacje.
![]()
To skutek zbyt czestego przebywania z dziadkami, których mlodosc uplynela w PRL, a człowiek ma tak zbudowana psychike, ze najchetniej zapamietuje to dobre. Wiec sie bajek nasluchali.
Ja głosowałam na PiS.
Mój P . został dyrektorem biura jednego z posłów PiS .
Nie wstydzę się tego .
Daję tej partii kredyt zaufania na kolejną kadencję .
Zaraz mnie wszyscy zaszczekacie, bo tak macie w zwyczaju .
Wyborcy tej partii nie przyznają się, wręcz się boją pisać nawet na forum o swoim wyborze, bo przeciwnicy szaleją, plują na nich, obrażają.
Mowa nienawiści pełną gębą.
Że ciemnogród, że 500+ itd .
Że patologia, że idioci.
Żadnych świadczeń nie pobieram jakby co.
Ja nikogo nie obrażam jak Wy .
Po prostu daję szansę im się wykazać w kolejnym sezonie.
Co będzie dalej zobaczymy.
Pytamy to lewackie forum. Znaczy ci aktywni to lewacy a reszta tak jak mówisz - pewnie się wstydzi. Z tego co pamiętam to jedynie collins i gumowy mówią za kim są.
Jeżeli masz działalność, firmę to pis nie jest dobrym wyborem ponieważ wzrosną składki. Koszty pracy.
Reszta to kwestia gustu: homofobia, eurosceptycyzm, negatywne nastawienie do in vitro, sojusz z ołtarzem.
Nie to ze PiS nie lubie, wyglada na to, ze PiS nie lubi tego co mi sie podoba.![]()
Bezrobotnymi i roszczeniowi głosują na PiS tylko i niewykształcone lenie do tego.
Ciemny lud na PiS głosuje… i tak w koło ![]()
Większość. Moim zdaniem to wynika z nieznajomości podstaw ekonomi.
Znajomość ekonomi jest mniej więcej taka sama w społeczeństwie. Dziesięć lat temu jak wygrywała inna partia to była lepsza wiedza o ekonomii?
Nie popieram PiS (ani innych partii tez nie), ale od pewnego czasu z niesmakiem czytam to co sie tu pisze na ich temat. Krytyka (o ile to mozna nazwac krytyką) jest tak przesadzona (ostatnio), ze az smieszna wedlug mnie i niesmaczna tez
Nie wiem wiele o polityce w Polsce. Moje zdanie odnosi sie wiec do tego co tu czytam
A czytam same przesmiewki i brak alternatywnego rozwiazania
kruca, dziadkiem jeszcze nie jestem, ale pamiętam PRL -kolonie, obozy OHPy, całe dzieciństwo. Czyżbym był już stracony? ![]()
Dopoki nie pomylisz kartek na mieso z kartami do brydza to stracony nie jestes ![]()
Na koloniach bylam niecaly tydzien, bo zwialam. OHP to cos tam dzwoni, ze byly, ale calkiem dobrze pamietam i mile wspominam obozy harcerskie i rajdy z PTTK.
Gdybym mieszkal w Polsce,wolal bym b6c tym idiota niz chamem.
Potwierdzam to co 0iszesz,tyle gnoju wylewanego na zwolennikow,czy moze tylko wyborcowcPiS nie widzialem,chamstwo z najwyzszej polki.
Za niektore wpisy w mediach,powinien prokurator sie zabrac.
Wstyd i chanba na caly swiat.
Nie trzeba by mi programu PO,by zaglosowac przeciw nim.
Obie strony pod wzgledem wylewania na siebie wzajemnie pomyj maja szanse ma mistrzostwo świata.
Moim zdaniem z tego co czytam,zwolennicy PO uciekli peletonowi znacznie w tym wyscigu.
Tylko nie zorientowali sie,ze jada w przeciwnym kierunku
PO nie rozdawała “prezentów”. Trzeba wiedzieć skąd biorą na to hajs.
Jak juz mam byc bardzo zlosliwa? To tylko g* plynie z pradem. To nie moje powiedzenie jaby co a cytat.![]()
Wlasnie widac to dokladnie w komentarzach,z wynikami wyborow
A co uwazasz,ze prezenty?
Te sto kilkwnascie euro rodzinego?
Inne kraje daja wiecej.