Co było nie tak w tym wpisie?

@anon70601590, to co innego, masz konkretny powód, chcesz go właściwie dla siebie wykorzystać, ja raczej myślę o takich, co kopiują żeby wyskoczyć z czymś ni z gruszki , ni z pietruszki na forum.

1 polubienie

ja pier…To to sie wszystko na serio dzieje?
Kiedys dostawalem jakies uaktualnienia na temat osob ktore ,rzekomo pokrzywdzone,jakos dziwnie lgnely do niego w kazdym temacie…Ale to bylo…Jakies moze 4 lata temu?
Rozumiem jesli to tak wyglada…
Ale mialem na mysli ludzi ktorzy robia to dla zlosliwosci,kretynskiego poczucia humoru i z potrzeby napastliwosci…

Dokladnie tak…

1 polubienie

Tak.na serio.Wiec jak patrzę co robi teraz,nikt mi kuzwa nie wmowi że się zmienił. Nikt.Dziecko też go nie zmieni.

2 polubienia

Tego nie mozesz wiedziec.
Ale ograniczmy sie do forum.
Mam podobne zdanie,tym bardziej ze te wszystkie"to nie ja",przerabialem juz na starym…Ale przede wszystkim widze ze atmosfera sie psuje jak…w pubie w ktorym ktos narzygal i jeszcze traca wszystkich lokciem…

2 polubienia

@anon70601590 Ten temat mnie dziwi i to bardzo.
Na starym pytamy bylas moderatorem.
Nie mysl,ze wszystkim sie podobaly Twoje dzialania.
Same slowa,kazdy moze byc ojcem’’ mozna roznie rozumiec.
Gdybys do mnie skietowala te slowa,byla by trzecia wojna swiatowa.
Nie,nic Ci nie zarzucam,poprostu,kazdy inaczej postrzega,powinnas to wiedziec.
Osobiscie,sam sobie jestem moderatorem.
Gdy jest moj wpis do zmoderowania,jest on celowy,tak,swiadomie to robie,wiedzac,ze zostanie zmoderowany.
Nigdy mnie nie krecilo bycie moderatorem,wlasnie z tego wzhlefu,ze obawialem sie,zrozukiec cos nie tak,nie to co autor wpisu mial na mysli.
I wybacz,Twohevpretensje uwazam,moze podstawne,ale troche dziecinne.
Bez obrazy,pisze co mysle.w tym temacie.

1 polubienie

Mogę. Wiesz dlaczego? Bo po 1-sam pisał że teczajest zła że on jest na pytamy, a on ma to gdzieś, choć jej zdanie powinno być w tej chwili priorytetem. Po 2-wlazi na jej konto żeby komuś dosrac ( jak mi przedwczoraj) A Ona mnie wczoraj przeprosila publicznie pisząc że konto jej,ale to nie ona pisała. O czym to świadczy? Po 3- to co napisał dzisiaj jest dowodem że gowno wie o miłości do dziecka.I tyle.

3 polubienia

A mnie Twoje zdanie nie rusza Leoś. Ty zawsze w kwestii użytkowników byłeś jak chorągiewka na wietrze. A trzecia wojna to była jak były bluzgi na Ciebie na starym… Jakże łatwo przychodzi Ci o tak wielu rzeczach nie pamiętać. Nie,sorry,pamietasz…W związku z tym lepiej łopotać na wietrze żeby powtórki nie było. Tak,tak właśnie myślę.:slight_smile:

No ok. ale poczekaj az sie to dziecko narodzi!
Bo na razie to jest gadanie o niczym…Co dopiero bylo pytanie o to ,co,kto odmienil Twoje zycie.I motywem dominujacym jest wlasnie jak nie partner to dzieci…
Cos mi sie troche wydaje ze nie potrafisz wywalic go z glowy…
Ja tez mam tu wroga [mialem] ale nigdy nie dopuszcze aby mi jej obecnosc "swinila"pod sufitem tam gdzie oczekuje zgola odmiennych uczuc.
Nie zrozum mnie zle…Ja nie bawie sie w apostola i wiem ze wsrod doroslych ludzi,dojrzalych ludzi,wielkim nietaktem jest naklanianie do zmieny bycia soba…
Ale sama sobie odpowiedz czy nie idziesz tutaj kazdego dnia niepotrzebnie jak na wojne?Ja na serio nie wiem bo nie sledze a juz w ostatnich dniach,kompletnie mialem co innego na glowie…

Właśnie nie,unikam go. To nie ma dnia żeby co najmniej 3 razy się nie dowalil. Normalnie nie wiem czy nie lepiej byłoby żeby nic nie usuwalibo by wszystko było widoczne…

1 polubienie

Tez o tym myslalem…[o usuwaniu]
Zauwazylem dzisiaj ale przede wszystkim chyba wczoraj albo przedwczoraj…

Wpadam tu w wolnej chwili między pracą a domem i ostatnie czego bym szukala to jakieś akcje. Ale będziesz siedział cicho jak.ktos co chwile się będzie przypierniczal? Jak.ktos wiecznie personalnie wali w temacie że malita jest brzydka A Vilemo to babochlop? Nie nie uroilam sobie nic. Obie z malita mamy z nim.problem.

1 polubienie

A Leon teraz smaruje i smaruje odpowiedź do mnie :grin:Leos bo ja muszę iść spać :woman_facepalming:

Tak byl jakis user co mnie wyzywal,i uwazasz,ze mialem pidwinac ogon i zamknac pysk,.
Bo ktos mnie od polamancow wyzywa))
Sprawdz,ile bylo MOICH PYTAN w tym temacie.?
Wiem,ze trwalo to kilka misiecy i wisialo to po kilka dni.
Tak te polamance i inne okreslenie.
Moderacja nie byla obecna,chociaz w piec minut pozmiej wypowiadala sie w innym pytaniu,oczywiscie rznac glupa,ze nie zauwazyla.
Choragiewkami to byla moderacja pytamy,moze nie wszyscy,ale wiekszosc.
Bo jakze psiapsiolke zmoderowac,lepuej udawac,ze mnie nie ma.
Zycze milego wieczoru PANI stronicza moderator.

1 polubienie

Nie wiem o czym mówisz teraz do mnie bo ja podła moderator nawet benaska moderowalam jak trza bylo😂

Alez ja to wiem.Kazdy to widzi…Po co pisalbym to wszystko powyzej?
Jeszcze Ty jestes pistolet ale malita???
Trzeba byc sam nie wiem kim aby ja wytracic z rownowagi wiecej niz raz i nie przypadkowo…

1 polubienie

Poczekaj aż się to dziecko urodzi… za to daję Ci ogromnego plusa @collins02
Nikt z nas nie może powiedzieć że jest super rodzicem a nasze dzieci są dobrze wychowane i mądrze kochane .

.

1 polubienie

No widzisz…A wczoraj to malita zarobiła bana…I Tomek. Czy z to nie jest paradoks? Malita zadała fajne pytanie,Tensor je rozwalil,mod zamknął temat. Czad po prostu.Tak to ma wyglądać?

2 polubienia

Ewa ja mogę to powiedzieć. Jestem super rodzicem A moje dzieci mądre,dobrze wychowane i fantastyczne.

2 polubienia

No z pewnoscia,nie!