Co było nie tak w tym wpisie?

Otóż to.

1 polubienie

Fakt, byłaś bardzo stronniczym moderatorem, bywało że jawnie dyskryminującym i niesprawiedliwym.
Potrafiłaś banować usera a potem go linczować w pytaniach które były na jego temat. Teraz walczysz o co :? Oh… życie :joy:

1 polubienie

Zabawne że największym komplementem było twoje"Nigdy bym nie pomyślała że to napiszę, bo byłam przeciw ale Vilemo jest świetnym moderatorem ".
O Twoich zagrywkach nie wspomnę, bo po co :slight_smile:

Wybacz ale samemu miedzy TRZEMA kobietami [i to pewnie nie jest Wasze ostatnie slowo! :laughing:] lawirowac nie dam rady :smile:
To sie dla mnie zawsze zle konczy wiec na teraz to juz chyba starczy :laughing:

1 polubienie

Starczy. Idę spać:)

Oczywiscie,ze nie wiesz,tak jak Cie nie bylo na forum,gdy mnie obrazano.
A ze pidla,Yy sie tak okreslilas,ja tego slowa nie uzylem.
Czasem samokrtytyka jest wskazana.
Obiektywna moderacja skonczyla sie,gdy zrezygnowal @Bingola
Potem to byly stowarzyszenia wzajemnej pomocy,

1 polubienie

To są kuźwa jaja :thinking:
Kto rozdaje te bany ? System ? Nie było mnie wczoraj, w ogóle na żadną afere nie trafiam bo zarobiona jestem.

@anon70601590 ja mogę tylko powiedzieć, że nikogo tak nie kocham jak syna, jaką jestem matką i jak go wychowałam dowiem się jak założy swoją rodzinę i będzie mieć dzieci , teraz to jeszcze smarkacz , ma dopiero 28 lat , zdecydowanie wcześnie na podsumowania.

Oj Leon Leon… Nie masz zielonego pojęcia ile wpisów dotyczących Ciebie usuwalam. Pamiętam też temat który zakładałam,A który mówił o tym jakim sfrustrowany dupkiem trzeba być żeby tak po Tobie jechać.I w jednym przyznam rację Erzac… większość cierpi chyba na amnezje.

2 polubienia

Nie za wcześnie. To jakim.jestem rodzicem wiem od dzieci. One i tylko one mogą to ocenić. A to że grzeczne, kulturalne, poukładane, to już od sąsiadów ocena A i moja jak widzę ich pomoc słabszym, starszym, ogromne pokłady empatii, poglądy na życie itd…

Najlepiej wybrać cos z kontekstu kilku lat. Gdy było OK to było. Pamiętam jednak co sie działo jak szalała kajetana (erzac) i do władzy doszedł leszcz…
Zabawa co nie miara, regulamin pełną gębą. Wydaje mi się że takie osoby gubi po prostu zbytnia pewność siebie i pycha.

Chęć zniszczenia przez grupę osoby nie lubianej rządzi nad zasadami i wszelkim rozsądkiem a jak do tego dochodzi przycisk moderatora to zamienia się w zwyczajne nękanie którego w najlepszych latach Pytamy nie brakowało.
Tak czy siak bedzie szkoda jak odejdziecie i z tego co czytam to uważam że sie źle dzieje. Mimo że nie wiem o co chodzi do końca.

1 polubienie

Ej,jak.kajetana szalala to przestała się do mnie odzywać za to że ją moderowalam i tak do dziś się nie odzywamy. A w ogóle to wiesz co ? Rozumiem że uważasz że ty święta i niepokalana zawsze byłaś? Ja Cię proszę, obie wiemy…

Ty możesz tak o sobie pisać, ja jestem powsciagliwa w tej kwestii , jak w/w na podsumowania zbyt wcześnie .

Nie rozdawałam kart jako moderator. Nie ustawiałam ludzi pod moje widzimisię tak jak ty. Fakt że ktoś nie jest święty i potrafi być agresywny, wkurzony predysponuje do tego żeby go można było udupiać do woli. Każdy ma jakieś granice cierpliwości i swoja wrażliwość.

2 polubienia

Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina nanananana :grin::grin::grin::grin::grin:

1 polubienie

Pokaż mi których ludzi ustawialam pod swoje widzimisię? Bo jako mod nawet na pw praktycznie z nikim nie gadałam. I takie pytanie. Dlaczego tego wszystkiego co teraz piszesz nie powiedziałaś mi nigdy przez telefon? Wszak do konca moje bytności na pytamy A i nawet później, czasem że sobą rozmawiałyśmy.

0[quote=“eva, post:133, topic:1653, full:true”]
Ty możesz tak o sobie pisać, ja jestem powsciagliwa w tej kwestii , jak w/w na podsumowania zbyt wcześnie .
[/quote]

Moze że względu na to,że moje dzieci mają siostrę która mogłaby być ich dzieckiem, widze więcej? Nie wiem.

Nigdzie jie napisalem,se Twoje dzialanie zawsze byly zle.
Jak i nie naoisalem,ze zawsze byly ok.
W czasie takich aadym,na moj temat,sprawdzalem,ktory koderayor jest zalogowany.
Usunievie woidu,bez zadnych konsekwencji,po deoch,czasem trzech dniach.,bo i tak bywalo,no prosze Cie,to jak leczenie wscieklizny owocaki,przez harmonika.
Nie swiety nie jestem,Ty rowniez.
A vo do cjorahiewki.
Potrafie stanac w obronie nawet kogos kto mi ublizyl.
Ja tu nie jestem dla kariery,jestem dla roztywki.
Absolutnie,nie mam zamiaru Vie obrazic.
Pisze co mysle.
A tym razem racji nie mialas oczywiscie to tylko moje zdanie,
Naeet gdybym dostal bana,zdania nie zkmenie,bo nie jestem choragiewka.

Ale w czym nie miałam racji?

Co to za patologia. To te wszystkie vilemy mality itp nie znaja Tensora tylko z pytamy? Co to za akcję z policją itp… Lol co za patola… Konfidencenie itp