Ja mam okropną ochotę na sałatkę z ogórka na ostro:)
Godzinę temu jadłem. Kiełbaskę z wody na ciepło i pomidor z cebulą, I to koniec szamówki na dzisiaj .
sernika na zimno - taka solidna porcje.
moze jutro zrobie?
Ja na rano zrobię sobie jajeczniczkę ale teraz nie czs na jedzenie
Ja mam ochotę na ostro, ale nie sałatkę
Nic, jestem na diecie MŻ -yj po 18-tej
ja troche pozniej, ale rzadko chode spac wczesniej niz o polnocy.
ja po 18 żrę warzywa
Ze mną bywa różnie, i ze spaniem i z żarciem
Żartowałam , jem kiedy jestem głodna
Dobrą chałwę
Serio, zadawać to pytanie w nocy to jest chamstwo
Zjadłabym tosty, ale takie dobrze przypieczone, z pastą z suszonych pomidorów, awokado i rukolą.
Ja przed snem oglądałam przepisy Pascala i zrobiłam się bardzo głodna, ale zasnęłam. A dziś od rana czuję się tak pełna, że chyba śniadania nie zjem. Może filmy o gotowaniu też sycą?
I już śniadania nie zjem…
Mam tak często, gdy za wcześnie zjem kolację. Przed snem robię się głodna, usypiam głodna, bo nie chce mi się chodzić do kuchni i jeszcze po jedzeniu myc zęby znów:slightly_smiling_face:.
Rano nigdy nie budzę się głodna, a wręcz przeciwnie, często nie mogę patrzeć na jedzenie. Gdzieś tak z dwie godziny po obudzeniu dopiero czuje apetyt.
To podobno nie zdrowo, ale rano nie mogę zmusić się do jedzenia.
No ja sobie wyobraziłem very pastę… i odechciało mi się jeść
Ja jem obiad po 18 zasem 19 lub 20 i później już nic. Ale rano już wyrobiłam sobie nawyk jedzenia śniadania, chyba z rozsądku, bo później do 18 jestem w pracy. Kiedyś też nie jadłam śniadania, nie mogłam nic przełknąć.
metoda Kubusia Puchatka - jak utknal wychodzac z norki Krolika (po “malym conieco”) to sie odchudzal czytajac ksiazke kucharska,
Dobrze Ci tak
suszone pomidory mnie odrzucają