Dziś w Bełchatowie ok, godz 16., 40, wchodzilem do galerii handlowej “Olimpia” podczas deszczu. Drzwi wejściowe były na ogół otwarte, prawdopodobnie z powodu normalnego ruchu klientów. Przez te otwarte drzwi dostawała sie do galerii woda deszczowa na gładkie płyty podłoża. były one bardzo śliskie, więc starałem się stąpać po nich z maksymalną ostrożnością. Niestety, śliskość płyt podłoża była większa od moich zdolności utrzymywania równowagi, co zaskutkowało rąbnięciem mojej postaci na owe maksymalnie śliskie płyty podłoża. Całe szczęście mojego sprytu, ze nie uderzyłem głową o te płyty podłoża, bo galeria miałaby uszczuplony budżet.
Ja bym ochrzanił obsługę za śliskość
Nalezalo zglosic sliskosc podloza, zeby sobie ktos mniej zwinny jak wazka nie rozwalil glowy.
Pomyslales o takim bliznim? To byla pewnie kara boska za pierwotne opiewania pituna.
Obsługi to tam pewnie pracuje kilkaset osób, głównie w młodym wieku i płci piękniejszej. Chyba nie byłoby Ci lekko ich ochrzanić…
Wolałbym się kolegować z Pitunem, niż z wiadomonacyjnymi..
Kierownika poprosić albo w ryj wszyscy
Dorwac projektanta?
Do galerii handlowej Olimpia w Bełchatowie wjeżdża się podczas deszczu z takim sprzętem.
.zwłaszcza o 16:40.
Fakt, miałeś szczęście!
I nikt się tym nie zainteresował???
A moze kolega harmonijny im zalazł za skore i mieli nadzieje, je juz nie wstanie?
Na razie ma szlaban za kolejny wystep popierania systemu, ktorego twarzą jest Putin. Do wyborów.
Mimo wszystko ktoś powinien…
Elsie powinien? Jak widzial kałużę na posadzce? I jeszcze żyje? To nie miał tak, że nikt mu nie pomógł.
A znalazl sobie pretekst do pisania ?
Aaaa, rzeczywiscie…
Śliskość jest szujowato nieharmonijna, no chyba że jeżdzi się na łyżwach
Łoj, jak się mylisz.
Istnieje rodzaj śliskości harmonijnie nieszujowatej.
O 16h40, ta gadzina, nie sądzicie, że to miało jakieś ukryte znaczenie.
I to w Bełhatowie, hmm.
Tutaj nie może być przypadku.
Zastanówcie się…
@harmonik Powinieneś był zgłosić się do obsługi obiektu w celu zgłoszenia niebezpieczeństwa - powinni tę wodę od razu powycierać, żeby nikt inny na zolu już nie wylądował - poza tym należy Ci się, chociażby drobna rekompensata - no i następnym razem niechaj Cię nie ciągnie do nieharmonijnych, kapitalistycznych obiektów handlowych!!!
PS. Upewnij się że nie masz groźnych stłuczeń lub złamań.