Guma do zucia tez towar popularny…
Nie znoszę Alistaira Mc Leana, tak, jak przsłodzonej herbaty. Gorsza już tylko Chmielewska.
Chandler, to co innego. Bardzo go lubię i cenię.
Yes.
Miałam dzisiaj parcie na robótki ręczne, ale mnie książka korciła.
“Wspomnienia z Sachsenhausen”
Dzieje uwięzienia profesorów UJ w 1939 r.
Aaa tam…Ta baba kradnie cudze pomysly i sprzedaje jako swoje.To co przeczytalem to stosy plagiatow.Oczywiscie ze od dawna wydaje sie ze wlasciwie wszystko juz bylo ale co innego subtelne odniesienia,podobienstwa ktore wystepuja wlasciwie w kazdym rodzaju prozy,a co innego kopiowanie.Zreszta i na to przymknalbym oko gdyby to choc na chwile wciagalo…Niestety…
Jak dla mnie fajnie sie ją czyta. Nie mam wiedzy czy to plagiat czy nie,książkę pochłonęłam jednym tchem i siegam na półkę po kolejną tej autorki. Nie są to książki do których wrócę, wiec w przyszłym tygodniu trafią wraz z 200 innymi ,do antykwariatu. Rozumiem Jej sławę. Jeśli ktoś,jak ja,nie czyta tego gatunku a sięgnie po Camille,bedzie sie podobało. I tyle.
Aha.Tak po jednej ksiazce juz rozumiesz.Ok.
Po dwóch. Potrafisz przyjąć do wiadomości że ktoś ma inne zdanie niz Ty? Nie kazdy czytał książki tych autorów, ktorych niby plagiatowala,zatem jak można miec porównanie??? Czyta się ją dobrze. I tyle.
Przede wszystkim Twoje zdanie wyrazane jak 90% Twoich wypowiedzi na tym forum,tonem zaczepki,nie interesuje mnie.
A jak czegos nie czytalas to juz nie moja wina ani moj problem.
Jakiej zaczepki??? Napisalam własna opinie o ksiazce CL a Ty masz problem bo moja opinia jest inna niz Twoja. Jak 95% Twoich wypowiedzi do każdego, kto ma inne zdanie w jakiejś kwestii niz Ty.
Przestan klamac i z łaski swojej,odwal sie ode mnie.I wymiataj z tego tematu.
Kłamać? Obiektywizmu trochę polecam. Jak tak systematycznie bedziesz wywalal ludzi ze swoich tematow to jeszcze trochę i sam ze sobą bedziesz pisal.
Przypominam ze zarówno forum jak i posty, są publiczne. To ze masz problem z kims kto sie z Twoim zdaniem nie zgadza to Twój problem. Z emocjami jak widać tez masz problem.
Nie odpisuj,nie ma potrzeby.
O twoich problemach to ja juz wspominac nie bede bo sama wiesz gdzie sie twoje wpisy kwalifikuja.Spojrze lepiej w lustro.
A moje tematy podobnie jak uczestnicy nie sa w najmniejszym stopniu Twoja sprawa.Wypad jak masz problemy z psychika.Nie zycze sobie Twojej obecnosci.
Mnie się CL bardzo podoba. Jedną książkę ma nieco zerżniętą, ale reszta? Nie widzę…
🤦🏻♀️
Przy okazji: czytałam chyba wszystkie. Coś teraz wychodzi, ale nie sprawdzałam…
Pytanie zamkniete na zyczenie autora